16 feb. 2021 | 11:19

Cum a fost surprinsă Serena Williams, înaintea meciului cu Simona Halep. Și organizatorii s-au mirat

Știri generale
Cum a fost surprinsă Serena Williams, înaintea meciului cu Simona Halep. Și organizatorii s-au mirat
Cum a fost surprinsa Serena Williams inainte de meciul cu Simona Halep

Marți, 16 februarie 2021, are loc meciul dintre Simona Halep și Serena Williams din sferturile de finală de la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsă Serena Williams, înaintea meciului cu Simona Halep. Și organizatorii s-au mirat de gestul făcut de jucătoarea americancă.

Cum a fost surprinsă Serena Williams, înaintea meciului cu Simona Halep

Tensiune mare pentru români. Simona Halep joacă astăzi, 16 februarie, meciul din sferturile de finală de la Australian Open împotriva campioanei SUA Serena Williams. Pentru victoria împotriva polonezei Iga Swiatek din optimi, Simona Halep a câștigat suma frumușică de 403.463 de dolari, plus 430 de puncte WTA.

Câștigătoarea partidei dintre Serena Williams și Simona Halep din sferturile de finală de la Australian Open 2021 va primi suma de 653.225 de dolari. Dacă Simona Halep va câștiga meciul împotriva Serenei, o va întâlni pe nipona Naomi Osaka în semifinale.

Înainte de a intra pe teren, pentru începerea meciului dintre cele două campioane, Serena Williams a fost surprinsă în culise. Oficialii turneului de Grand Slam de la Melbourne au postat, pe Twitter, imagini cu Serena Williams antrenându-se în sala de forță până în ultima clipă, înainte de a-i fi cerută prezența pe teren, acolo unde o aștepta Simona Halep.

Meciul din sferturile de finală de la Australian Open 2021 dintre Simona Halep și Serena Williams are loc chiar acum

Campioana României la tenis și jucătoarea din SUA au avut, până acum, 11 confruntări, Serena conducând cu 9 partide câștigate în fața Simonei Halep. Ultima dată cînd cele două sportive au jucat împreună, Halep a învins-o pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon din anul 2019, când românca noastră a devenit regina ierbii londoneze.

„E ceva diferit când joci împotriva cuiva care are 23 de titluri de Grand Slam în palmares. Este singura care a reușit asta, nu se poate compara cu niciuna dintre noi. Dar când intru pe teren, Serena este o adversară ca oricare alta.

Mă concentrez asupra jocului meu, nu asupra celei pe care o înfrunt. Sunt obișnuită să joc împotriva Serenei, ne-am întâlnit de multe ori. Știu la ce să mă aștept. Voi încerca să-mi fac jocul și să am încredere în mine.

Finala de la Wimbledon a fost una din cele mai bune partide din viața mea, a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Am simțit atunci fiecare minge jucată. Mental, nu e nicio diferență acum față de acea zi. Dar știu că niciun meci nu seamănă cu celălalt.

M-am uitat la meciul Serenei cu Sabalenka, două jucătoare de mare forță, dar nu mă tem, am jucat des cu astfel de jucătoare, le-am bătut de multe ori.”, a declarat Simona Halep, într-o conferința de presă, potrivit digisport.ro.

Serena Williams a câștigat primul set al meciului cu Simona Halep din sferturile de finală. Detalii în direct despre desfășurarea partidei găsiți AICI.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Românii, păcăliți în numele ANAF. Mailul care este un mare pericol
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro