Dan Negru, mesaj uimitor: ”Să vă mai arăt un „Pian” de care nu ați auzit”. Cine e Fabiani

Dan Negru, mesaj uimitor ”Să vă mai arăt un Pian de care nu ați auzit”. Cine e Fabiani

Într-o Românie în care s-a vorbit şi scris zile întregi despre un interlop, Dan Negru trage un semnal de alarmă. Prezentatorul de la Antena 1 a ales să prezinte „un alt Pian”. Despre cine este vorba?!

Dan Negru, aluzie la promovarea morţii interlopului Emi Pian

Realizatorul TV a ales să prezinte, pe pagina sa de Facebook, un tânăr pasiont de pian. Acesta nu a renunţat la cântat nici după cel mai tragic eveniment din viaţa lui: pierderea mamei. Povestea lui Dan Negru vine ca răspuns la nebunia iscată de moartea interlopului Emi Pian. Acesta a fost ucis de un membru al unui clan rival după un joc de barbut.

În anul 2015, Fabiani a participat la „Next Star”, în memoria mamei sale. Tânărul are acum 17 ani şi se bucură de faptul că a putut continua să cânte la instrumentul pe care îl iubeşte atât de mult.

„Pianul te ordonează, dar te menține copil, te menține foarte tânăr. Orice fel de muzică și orice fel de instrument te menține tânăr. Muzica vindecă și întinerește. Oricine oricât de în vrstă ar fi, oricât de bolnav ar fi, acolo, în interior, cumva te vindecă muzica. Se zice că muzicienii sunt mai aproape de Dumnezeu, pentru că ei transmit cuvântul lui Dumnezeu”, spunea atunci acesta.

Dan Negru, mesaj uimitor ”Să vă mai arăt un Pian de care nu ați auzit”. Cine e Fabiani
Dan Negru, mesaj uimitor ”Să vă mai arăt un Pian de care nu ați auzit”. Cine e Fabiani

Povestea “unui alt Pian” emoţionează până la lacrimi

„Să vă mai arăt un Pian de care nu ați auzit…

Mama unui copil de 10 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Petroșani. Își lăsase copilul în casă să repete la pian și a coborât la magazin să cumpere pâine pentru sandwich-ul de școală de a doua zi. Nu s-a mai întors niciodată.

Fabiani, copilul, și-a îngropat mama chiar de ziua lui. Fabiani a continuat să cânte la pianul pe care mama i l-a cumpărat cu bani luați de la bancă. Azi, după câţiva ani, puştiul a ajuns cel mai bun tânăr pianist din lume, cântă pe marile scene din lume alături de nume impresionate cum e Andreea Bocelli.

Un alt Pian.
Tot din România”, a fost mesajul scris de vedeta Antenei 1 pe pagina de Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI