Dan Negru, mesaj răvășitor pe Facebook. A postat în urmă cu puțin timp: „Le-am promis…”

Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi. Ce a făcut vedeta de la Antena 1, înainte de asta

Dan Negru a postat un mesaj răvășitor pe rețeaua de socializare Facebook, după ce fenomenul Cirque du Soleil a anunțat că intră în faliment. Compania a cumulat datorii de un miliard de dolari și a fost nevoită să concedieze nu mai puțin de 3500 de angajați.

Dan Negru, mesaj cutremurător pe Facebook. A postat în urmă cu scurt timp: „Le-am promis…”

Dan Negru este devastat după ce a aflat că Cirque du Soleil a anunțat că intră în faliment. După 36 de ani de activitate și trei luni de la suspendarea spectacolelor din cauza pandemiei de coronavirus, Cirque du Soleil a depus actele de insolvenţă. Celebra companie are datorii de aproape un miliard de dolari şi a fost nevoită să dea afară aproximativ 3500 de oameni.

Foarte mulți români au făcut parte din fenomenul Cirque du Soleil, acolo unde se spune că viața este una lipsită de griji. Ei bine, din acest spectacol au făcut parte și câțiva copii români, care au trecut și prin emisiunea „Next Star”, de la Antena 1, prezentată de Dan Negru, astfel că omul de televiziune s-a familiarizat cu fenomenul.

Cirque du Soleil a intrat în faliment
Cirque du Soleil a intrat în faliment

Un circ prost a închis un circ bun

Astfel, la aflarea veștii falimentului, Dan Negru, cel care a prezentat emisiunea „Next Star”, ani de zile, a scris un mesaj răvășitor. Falimentul Cirque du Soleil are legătură directă cu pandemia de coronavirus, lucru pomenit și de Dan Negru.

Nu știam că-i mint spunându-le că, odată ajunși în echipa Cirque du Soleil, vor avea viața asigurată… 3 copii geniali de la Next Star au ajuns în echipa Cirque du Soleil.

Tuturor le-am spus că Cirque du Soleil e garanția unei vieți reușite. I-am mințit… Azi, celebrul „Cirque du Soleil” și-a anunțat falimentul și a dat afară 3500 de angajați. Un circ prost a închis un circ bun…„, a scris Dan Negru pe pagina personală de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI