Dan Negru, mărturisire șocantă: ”Am fost la un pas să cumpăr ProTv. Cu tot cu Esca”

Dan Negru, mărturisire șocantă: ”Am fost la un pas să cumpăr ProTv. Cu tot cu Esca”
Ce marturisire șocantă face Dan Negru

Dan Negru a făcut o mărturisire pe Facebook, care i-a șocat pe internauți, spunând că a fost la un pas să cumpere PRO TV, Antena și Kanal D, ”cu tot cu Esca, Stoceasca și Süleyman”.

Dan Negru, mărturisire șocantă

Dan Negru a mărturisit că dacă din banii pe care i-a câștigat de pe urma emisiunii ”Te pui cu blondele” ar fi investit în Bitcoin.

”Am fost la un pas să cumpăr ProTv, Antena și Kanal D cu tot cu Esca, Stoiceasca și Süleyman.
Asta dacă prin 2010 cu banii câștigați din „Te pui cu Blondele” aș fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond și fricos. In 2010 un Bitcoin valora 30 de cenți. Azi a sărit de 40 mii de euro. JP Morgan și alți barosani spun că valoarea reală e juma de milon și că acușica va ajunge la 150 mii.
Tot blond și fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveștii. Vă arăt însă și un site cu criptomonedele moarte in care mulți și-au pus speranțe și economii și au rămas cu buzele umflate. https://www.coinopsy.com/dead-coins/. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe Facebook.

”E plin de comunicatori sofisticați cu referințe englezo-elvețiene”

Tot Dan Negru le-a împărtășit fanilor săi de pe Facebook și un interviu care a devenit viral, realizat de televiziunea din Iași TeleM. Despre acel interviu, realizat cu ”o femeie simplă”, Dan Negru a spus că, de regulă, la noi, cei mulți și simpli sunt fie miștocăreala din emisiuni tv cu personaje retarde, fie ștampile de vot”.

”TeleM e o televiziune mică din Iasi, pe undeva prin Galata și interviul ăsta ajuns viral e făcut cu femeie simplă.
Si tocmai aici e beleaua: că ăia sofisticați și mari sunt tot mai departe de ăia mici și neînsemnați. România are cea mai ridicată pondere a populației rurale (45%), raportată la întreaga populaţie, între țările europene – mai mult decât Bulgaria, Ungaria sau Polonia, ba chiar și decât Albania. In schimb, e plin de comunicatori sofisticați cu referințe englezo-elvețiene. Cei mulți și simpli sunt fie miștocăreala din emisiuni tv cu personaje retarde, fie ștampile de vot”, a scris dan Negru pe Facebook.

Dan Negru șeste unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Acesta a reușit de-a lungul timpului să fie foarte discret în ce privește viața personală. Dan Negru este renumit și pentru programele sale de Revelion, de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI