Dan Negru, reacție clară despre salariul Andreei Esca. Câți bani câștigă și el, de fapt, la Antena 1: ‘Sunt un fraier’

Dan Negru, reacție clară despre salariul Andreei Esca. Câți bani câștigă și el, de fapt, la Antena 1: ‘Sunt un fraier’
 Dan Negru: ” După salariu, aflu de la știri că nu eu am fost pe locul 1”

În ultimii ani Revelionul Atena 1 a fost, aproape în permanență, lider de audiență. Acest aspect i-a adus celebrului Dan Negru titulatura de ”Regele Revelioanelor”. Conform datelor, show-ul lui Negru din noaptea dintre ani, este pe locul doi la nivel european. Am putea spune că este un record pentru moderator, și că banii sunt pe măsura rezultatelor.

 Dan Negru: ” După salariu, aflu de la știri că nu eu am fost pe locul 1”

Și la trecerea dintre 2020 și 2021, producția de Revelion semnată de Antena 1 a bătut recordul de audiențe. Conform datelor oficiale de monitorizare, Revelionul condus de Dan Negreu a ocupat locul al doilea la nivel european.

Este o imensă satisfacție profesională, dacă stăm să ne gândim, pe lângă audiențele record din țară și din Republica Moldova. Ținând cont de aceste aspecte unul ar putea crede că Dan Negru ar încasa cei mai mulți bani din showbiz-ul românesc. Conform celor declarate de vedetă redacției Impact.ro, aflăm defapt contrariul.

”Suntem în topul celor mai urmărite revelioane tv europene! În Europa s-au publicat audiențele celor mai vizionate Revelioane din anul pandemiei, an care a adus, din cauza lockdown și a restricțiilor, cel mai mare consum de televiziune din ultimii 10 ani. După englezi, am fost pe locul al doilea. După salariu, aflu de la știri că nu eu am fost pe locul 1.”, declară Dan Negru.

Nu știe să negociere, când vine vorba de salariu

Deși unul din cele mai populare vedete tv și cu audiențe record, iar cifrele stau mărturie, Dan Negru recunoaște că nu este în stare să negocieze pe bani mulți prestațiile sale. După cum recunoștea chiar el, salariul pe care vedeta îl încasează nu este pe măsura audiențelor, și nici pe măsura salariului încasat de Andreea Esca, de exemplu.

”Știrile care apar mereu și care spun că eu și Andreea Esca suntem cei mai bine plătiți din tv sunt eronate. Mă rog, nu știu de Andreea, dar de mine bag mâna în foc. Oricum, banii care se vehiculează în știrile astea sunt departe de realitate. Sunt un fraier pentru că nu știu să-mi negociez contractele.

Dar asta e din cauza proastei mele gestiuni, nu am un impresar care să știe să negocieze pentru mine, așa că o fac eu și negocierile nu durează niciodată mai mult de 10 minute.”, a declarat Dan Negru, într-un interviu spumos, acordat în exclusivitate pentru impact.ro.

Dar, cu toate astea, până în acest moment, niciun alt show de Revelion, nu a egalat cifrele de audiență. Dan Negru rămâne, incontestabil, cel mai bine cotat moderator, mai ales când vine vorba de astfel de producții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI