Dan Negru, la plajă cu familia. Cât de mari sunt copiii vedetei acum

Dan Negru, la plajă cu familia. Cât de mari sunt copiii vedetei acum
Dan Negru, la plajacu familia. Cat de mari sunt copiii vedetei acum

Dan Negru și-a luat soția și cei doi copii și au plecat câteva zile pe litoral, pentru a se bucura de o vacanță în familie. Vedeta de la Kanal D a ales o destinație autohtonă, bucurându-se de soare și mare în stațiunea Venus din județul Constanța. Cât de mari au crescut Dara și Bogdan, copiii săi.

Cum arată copiii lui Dan Negru

Dan Negru este, cu siguranță, cel mai cunoscut prezentator TV din România. Regele Audiențelor este renumit pentru simțul său dezvoltat al umorului, cultura generală vastă și carisma care a cucerit, de-a lungul anilor, milioane de români din toate colțurile țării.

Simpaticul prezentator de la Jocul Cuvintelor și-a luat o vacanță binemeritată, recent, alături de familia sa, alegând ca destinație principală litoralul românesc.

În timp ce alte vedete aleg resorturi exclusiviste în tot felul de insule exotice, Dan Negru și soția lui, Codruța, au plecat la mare, la Venus, alături de cei doi copii ai lor. Prezentatorul TV are o relație specială cu familia sa, pe care o consideră nucleul vieții sale.

„Totul e fum în afara familiei. Familia este nucleul şi nimic nu merită sărbătorit cu adevărat în afara familiei. Nici audienţe tv, nici calificări în fotbal, nici campionate câştigate. De Rusalii, am revenit într-un loc drag familiei, la Venus.

Aici am sărbătorit ziua Codruţei (care a împlinit 41 de ani), terminarea şcolii, dar şi pe olimpica familiei, Dara. Ne-am distrat pe cinste, am avut şi tort, şi cadouri şi ne-am simţit foarte bine împreună.

Am îmbinat utilul cu plăcutul şi am şi filmat un nou episod din „Legendele” cu marea actriţa Rodica Popescu Bitănescu, episod ce va apărea în curând pe canalul meu de YouTube”, a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru click.ro.

Dan Negru, succes incredibil la Kanal D

Deși este unul dintre cei mai titrați prezentatori TV din România, atunci când vine vorba despre viața sa personală, Dan Negru este un bărbat extrem de discret, lucru pentru care oamenii îl admiră foarte mult.

Moderatorul TV este căsătorit cu mama copiilor săi, Codruța, din anul 2006, soția sa fiind, de profesie, medic stomatolog. Împreună, cei doi au doi copii, pe Dara, 12 ani, și Bogdan, mezinul de numai 10 anișori.

Emisiunea lui Dan Negru de pe Kanal D se bucură de un succes incredibil. Ediţia de miercuri, 15 iunie, a celui mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale, Jocul Cuvintelor, a fost, din nou lider de audiență, potrivit datelor furnizate de Kantar Media.

Sursa foto: Click!