Dan Negru investește în criptomonede. Are un mare regret: ‘Dacă aș fi luat Bitcoin, cu 100 de dolari, azi cumpăram PRO TV și eram șeful Andreei Esca’ EXCLUSIV

Dan Negru investește în criptomonede. Are un mare regret: ‘Dacă aș fi luat Bitcoin, cu 100 de dolari, azi cumpăram PRO TV și eram șeful Andreei Esca’ EXCLUSIV
Dan Negru: ”Bag 100 de dolari în criptomonede. În 6 luni, poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”

Vedeta Antena 1, Dan Negru, a dovedit, de-a lungul anilor, că are fler și în afaceri. A câștigat sute de mii de euro, din imobiliare, dar și din agricultură. Seria investițiilor a continuat. Deși, în pandemie, mai tot românul își ține câștigul la pușculiță. Dan Negru ne-a vorbit, în exclusivitate despre planul său de a-și rotunji veniturile. Celebrul moderator tv spune că ”Bag 100 de dolari în criptomonede. Cumpăram PRO TV, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început, cu 100 de dolari. Și eram patronul Andreei Esca”.

Dan Negru: ”Bag 100 de dolari în criptomonede. În 6 luni, poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”

Piața criptomonedelor, a monedelor virtuale, atrage tot mai multe vedete, chiar și de la Hollywood, în speranța că investițiile le vor aduce profituri uriașe, în scurt timp.

Și Dan Negru, care-n pandemie a ieșit pe plus, din televiziune și din imobiliare, a decis să investească în aceste criptomonede și, mai în glumă, mai în serios, trage speranța că se va îmbogăți, într-un viitor nu tocmai îndepărtat. Ba chiar ne-a declarat ce planuri are cu banii, dacă ar fi să dea lovitura:

”Toți sunt speriați de criza care o să vină și toți se văicăresc ca n-au investit în criptomonede. Și eu am fost fricos. Cumpăram trustul PRO, azi, dacă aș fi luat Bitcoin, la început.

Și eram patronul Andreei Esca, dacă luam Bitcoin de 100 de dolari, la început. Așa că, o iau de la capăt acum și bag 100 de dolari în cripto. În 6 luni poate cumpăr FCSB de la Gigi Becali”.

Deține patru clădiri de birouri în București și un complex de vile, în Timișoara

Dan Negru deține un adevărat imperiu imobiliar. El a demarat investițiile în construcții, în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor pe un şantier din nordul Capitalei, la alt bloc:

„Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii”.

Iar anul trecut, în plină pandemie, Dan Negru a început, cu o echipă mare de muncitori, o lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal:

„Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi.”, ne-au mai dezvăluit, în exclusivitate, apropiații prezentatorului emisiunii ”Next Star” (Antena 1).

Dan Negru a dat lovitura și în agricultură. Vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz

Dan a moștenit, de la bunicii săi, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. El a preluat nu numai terenul, pe care familia lui îl deține de 100 de ani, ci și munca, dovedindu-se priceput și la agricultură:

”Dan muncește aici, în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru.

Deși conduce bolizi, pe străzile Bucureștiului, iată că Dan este văzut, adesea, pe câmp, la volanul tractorului:

”Are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI