Ce au obligat-o șefii pe Andreea Esca să facă, deși nu a vrut. ”E o demență”

Andreea Esca este cea mai cunoscută vedetă de la PRO TV. Prezintă știri de aproape 30 de ani și pare că încă nu s-a plictisit să facă asta zilnic. Șatena este una dintre cele mai longevive prezențe din televiziunea românească, care aduce cele mai noi informații în casele românilor încă de la înființarea trustului Pro. Recent, știrista a dezvăluit ce au obligat-o șefii să facă ani de zile, în ciuda voinței sale.

Andreea Esca dă cărțile pe față despre PRO TV

De-a lungul timpului, au apărut numeroase întrebări despre funcția pe care o are Andreea Esca la PRO TV, dar și despre salariul său. Acum, a venit momentul adevărului, iar Andreea Esca rupe tăcerea despre meseria sa. Detaliile sunt incredibile!

Invitată în podcast-ul online al Amaliei Năstase, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, vedeta PRO TV-ului a oferit informații prețioase despre colaborarea ei cu postul care a consacrat-o. Andreea Esca a dezvăluit câteva detalii din „interior” și a povestit ce a obligat-o trustul să facă ani de zile, deși nu a vrut.

Ce au obligat-o șefii trustului PRO să facă, în ciuda voinței sale

Încă de la începutul colaborării sale cu PRO TV, Andreea Esca a fost nevoită să se acomodeze cu prezența permanentă a unui șofer/ bodyguard. Nu i-a plăcut deloc această idee, însă vedeta nu a avut încotro și a trebuit să se „supună” regulilor. Acum, șatena s-a obișnuit cu faptul că nu trebuie să fie ea la volan prin Capitală, unde toată lumea știe că se conduce haotic.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc…Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a mărturisit Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.

Vedeta exclude plecarea de la pupitrul știrilor

Știrista PRO TV a primit o mulțime de oferte să plece la alte posturi de televiziune, însă a refuzat. Vedeta spune că nu a luat niciodată în calcul să părăsească celebrul trust unde lucrează de peste 26 de ani.

„Da, desigur că am primit mult (n.r. oferte) de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.”, a precizat Andreea Esca, într-un interviu recent.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine. Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai spus știrista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI