Dan Negru, în China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Dan Negru, în China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1
Dan Negru, în China

Expedițiile în China sperie pe toată lumea în prezent, cel puțin dacă acestea s-au desfășurat în decembrie, când au fost raportate primele cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus. Dan Negru nu se încadrează, vizitând ”imperiul” în urmă cu șapte luni. Cu toate acestea, și-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare?

Dan Negru a fost în China, în urmă cu 7 luni

China este o destinație exotică și fascinantă, unde ajungi puțin mai greu decât în Londra, de exemplu. Eforturile financiare sunt altele, iar drumul și impactul cum pui piciorul pe acest ”tărâm” este mai intens față de alte locații. Pentru Dan Negru, drumul către China a fost acum 7 luni, cu soția sa. El a postat pe Facebook o filmare cu o piață plină cu tot felul de preparate exotice.

Așa arată o piață din Beijing! Președintele Chinei zice că situația e nasoală cu virusu' luat de la șarpe dar nu spune că un șarpe prăjit e un dolar la tarabă in Beijing. Eu l-am negociat la juma' de dolar ?In China se mănâncă tot ce mișcă mai puțin omu'…Supa de câine e vreo 3 dolari. Gândaci in bețișoare, șoareci condimentați, orice! La ce mănâncă chinezii, e o mirare că niciun virus nu ne-a făcut praf până acu'.Breaking-news-ul cu coronavirusul a plecat dintr-o piață ca asta:

Publicată de Dan Negru pe Duminică, 26 ianuarie 2020

„Aşa arată o piaţă din Beijing! Preşedinte Chinei spune că situaţia e nasoală cu virusul luat de la şarpe, dar nu zice că un şarpe prăjit e un dolar la tarabă în Beijing. Eu l-am negociat la jumătate. În China, se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omu’… Supa de câine e vreo 3 dolari. Gândaci în beţişoare, şoareci condimentaţi, orice! La ce mănâncă chinezii, e o mirare că nici un virus nu ne-a făcut praf până acum”, a scris vedeta Antena 1 în descrierea înregistrării video.

”Un Dorel a lăsat ușa deschisă și a plecat”

A mâncat ”lighioane” pe care toți străinii le încearcă dacă ajung în China, apoi s-a oprit când a văzut cum sunt comercializate acestea, condițiile igienice scârțâind. Cu toate acestea, prezentatorul TV crede că problema cu care se confruntă chinezii a pornit de altundeva.

„Eu zic că în oraşul ăla, unde e cel mai mare institut de virusologie, care e un fel de Cernobîl, un Dorel a lăsat uşa deschisă şi a plecat. Asta cu şerpii… ei au de mii de ani pieţe cu lilieci şi şerpi”, a declarat Dan Negru pentru Click.

Urmăriți Playtech.ro și pe