PRO TV atacă direct Antena 1. De această dată, se joacă dur pe segmentul lui Dan Negru

PRO TV atacă direct Antena 1. De această dată, se joacă dur pe segmentul lui Dan Negru
Pro TV vrea să depășească Antena 1 în audiențe pe segmentul lui Dan Negru

Pro TV și Antena 1 continuă goana după audiență, iar de această dată bătălia se mută pe segmentul lui Dan Negru. Pentru a-și depăși concurența, grupul Pro a achiziționat formatul unui show de genul cu mască, fără mască. Mai precis, Masked Singer, un show originar din Coreea.

Pro TV vrea să depășească Antena 1 în audiențe pe segmentul lui Dan Negru

Potrivit site-ului paginademedia.ro, Pro TV a achiziționat formatul internațional Masked Singer, un show originar din Coreea. Formatul ar fi fost achiziționat la nivelul CME, deci urmează să fie difuzat în mai multe țări.

În cadrul show-ului, juriul va trebui să recunoască personajele din spatele măștilor, doar că de această dată vedetele vor fi costumate din cap până în picioare.

The Masked Singer este o serie de televiziune a reality show-ului american care face parte din franciza Masked Singer cu celebrități în costume din cap până în picioare și măști pentru față, care își ascund identitățile de alți concurenți.

Antena 1 a avut succes cu show-ul Te Cunosc de Undeva, versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cantăreți celebrii. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.

În România, formatul acestei emisiuni a prins foarte bine la public în cadrul Revelionului prezentat de Dan Negru la Antena 1. Postul de televiziune a dorit să facă o emisiune săptămânală, dar în cele din urmă s-a mulțumit cu formatul Te Cunosc de Undeva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI