PRO TV atacă direct Antena 1. De această dată, se joacă dur pe segmentul lui Dan Negru

Pro TV vrea să depășească Antena 1 în audiențe pe segmentul lui Dan Negru

Pro TV și Antena 1 continuă goana după audiență, iar de această dată bătălia se mută pe segmentul lui Dan Negru. Pentru a-și depăși concurența, grupul Pro a achiziționat formatul unui show de genul cu mască, fără mască. Mai precis, Masked Singer, un show originar din Coreea.

Pro TV vrea să depășească Antena 1 în audiențe pe segmentul lui Dan Negru

Potrivit site-ului paginademedia.ro, Pro TV a achiziționat formatul internațional Masked Singer, un show originar din Coreea. Formatul ar fi fost achiziționat la nivelul CME, deci urmează să fie difuzat în mai multe țări.

În cadrul show-ului, juriul va trebui să recunoască personajele din spatele măștilor, doar că de această dată vedetele vor fi costumate din cap până în picioare.

The Masked Singer este o serie de televiziune a reality show-ului american care face parte din franciza Masked Singer cu celebrități în costume din cap până în picioare și măști pentru față, care își ascund identitățile de alți concurenți.

Antena 1 a avut succes cu show-ul Te Cunosc de Undeva, versiunea românească a reality show-ului Your Face Sounds Familiar în care vedetele imită cantăreți celebrii. Primul sezon a debutat pe data de 17 martie 2012. Emisiunea este prezentată de către Cosmin Seleși și Alina Pușcaș.

În România, formatul acestei emisiuni a prins foarte bine la public în cadrul Revelionului prezentat de Dan Negru la Antena 1. Postul de televiziune a dorit să facă o emisiune săptămânală, dar în cele din urmă s-a mulțumit cu formatul Te Cunosc de Undeva.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI