04 sept. 2023 | 10:27

Dan Negru, imagine rară cu familia sa. Cât de mult au crescut copiii săi. Cum arată acum Dara și Bogdan

Monden
Dan Negru, imagine rară cu familia sa. Cât de mult au crescut copiii săi. Cum arată acum Dara și Bogdan

Dan Negru este foarte discret când vine vorba despre familia lui. Pozele cu copiii pe care îi are împreună cu Codruța sunt, astfel, foarte speciale. Câți ani au acum Dara și Bogdan și cum arată. Foto

Câți ani au copiii lui Dan Negru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune din țara noastră. Chiar dacă prin prisma activității profesionale pe care o desfășoară se bucură de multă popularitate, puțini știu ce ascunde viața sa personală. Este foarte discret când vine vorba despre familia lui.

În anul 2006, Dan Negru s-a căsătorit cu frumoasa Codruța, care are o meserie total diferită de a sa. Soția așa-poreclitului Rege al Revelioanelor este medic stomatolog. Cei doi parteneri au împreună doi copii, o fetiță și un băiat: Dara, în vârstă de 13 ani și Bogdan, în vârstă de 11 ani.

Familia lui Dan Negru este una clasică, după cum chiar prezentatorul TV a precizat, într-una dintre intervențiile sale pentru presa românească. Între soți nu există niciun șef, cei doi împărțind sarcinile și ajutându-se reciproc, mai ales când vine vorba despre creșterea și educarea copiilor.

Primii ani din viața celor mici i se par lui Dan Negru cei mai dificili. Pe măsură ce cresc însă, apar roadele. Este greu să plantezi un copac, însă e plăcut când îi guști fructele, a explicat prezentatorul TV punctul său de vedere, în urmă cu mai multă vreme.

Cât de mari sunt Dara și Bogdan

Dan și Codruța Negru și-au educat copiii într-un mediu responsabil. Joaca e joacă, școala e școală. Părinții clasici, așa cum s-au descris cei doi, nu sunt exagerați. Caută întotdeauna echilibrul, inclusiv la capitolul tehnologie, o problemă serioasă în perioada actuală.

Prezentatorul TV a explicat că își ține copiii departe de laptopuri și telefoane mobile, însă nu îi izolează de ele, pentru a fi neadaptați. Păstrează, așadar, măsura. La fel se întâmplă și în cazul televizorului. Dara și Bogdan se bucură de o copilărie fericită și liniștită.

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșală e greu de învins!

Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde, pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde. Pun rar poze cu ai mei… Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, este mesajul notat de Dan Negru în dreptul unei fotografii cu familia lui, ce poate fi vizualizată și în galeria foto a acestui articol.

Copiii lui Dan Negru au crescut foarte mult. Au și planuri de carieră deja! Nu vor să fie prezentatori de televiziune, după cum a mărturisit chiar tatăl lor. Dara și Bogdan vor să fie medici, precum mama lor.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro