01 aug. 2022 | 15:43

Dan Negru a spus adevărul: de ce nu apare în public cu soția lui, Codruța. „Ce să facă la televizor?”

Monden
Dan Negru a spus adevărul: de ce nu apare în public cu soția lui, Codruța. „Ce să facă la televizor?”
Dan Negru refuză să apară la TV cu soția lui. Ce a spus celebrul prezentator de televiziune despre relația cu Codruța și copiii lor.

Dan Negru și partenera sa sunt căsătoriți de aproape 16 ani de zile. Deși vedeta de televiziune este obișnuită să apară pe ecranele televizoarelor, cuplul nu a fost fan al aparițiilor mondene. Dan Negru și Codruța sunt destul de discreți când vine vorba despre familie. Odată ce platoul de filmare devine subiect de discuție, moderatorul de televiziune își protejează atât soția, cât și copiii pe care îi are cu ea. Află care este motivul pentru care Dan Negru refuză să apară la TV cu soția sa.

Dan Negru refuză să apară la TV cu soția

Felul în care își crește Dan Negru copiii spune foarte multe lucruri și despre viața de familie alături de partenera sa, Codruța. Cei doi adulți sunt foarte discreți și preferă să stea departe de camerele de filmat, precum și de blitzuri și apariții mondene. În ciuda faptului că în lumea showbizului tot mai multe vedete apelează la expunere, Dan Negru îți ține copiii departe de emisiuni și ședințe foto.

Recent, Dan Negru, prezentatorul de televiziune de la Kanal D, care a renunțat la activitatea care l-a consacrat ani de zile la rând, a dezvăluit cum își educă micuții, de fapt. Chiar și fotografiile în familie, cu Codruța și cei doi copii, Dara și Bogdan, reprezintă o raritate în spațiul public.

„Îi țin departe de televiziune. Nu vin la platoul de filmare, nu-i duc prin emisiuni, nu facem ședințe foto. Am ales felul ăsta de viață și e mai liniștit și corect așa”, a dezvăluit vedeta de la Kanal D, recent.

„De ce să apară? Ce să facă la televizor?”

Cu toate că este supranumit „Regele audiențelor” în România și are un anturaj format din persoane celebre, Dan Negru nu a dat curs invitațiilor la evenimentele mondene. Astfel, aparițiile alături de soția sa în circumstanțe de acest tip practic nu au existat.

Moderatorul de televiziune nici nu pare să își dorească un astfel de stil de viață. De altfel, recent, el a fost solicitat să apară public împreună cu soția sa. Prezentatorul de televiziune nu vrea să dea curs unor astfel de apariții.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog, ce să facă ea? De ce să apară? Ce să facă la televizor? Să meargă la emisiuni să arate cum se scoate dintele? Trebuie să îți cunoști limita. Treaba mea este asta să apar pe la televizor, să fac emisiuni. Dar ea nu este în lumea asta. Uneori e bine și așa.

Am văzut foarte mulți oameni în showbiz care spun: „Mă deranjează paparazzi”. Paparazzi, pe dracu. Poți să vorbești de paparazzi într-o tara precum America, în care Brad Pitt are o vilă înconjurată de sute de metri pătrați, doar curtea. Îți trebuie ditamai tunul să îl prinzi în chiloți sau budigăi. Dar aici, suntem la benzinărie, ce să faci? Nu e țara aia în care să fie noțiunea de showbiz grandios”, a transmis Dan Negru, solicitat să comenteze motivul pentru care nu apare la televizor alături de partenera lui, într-o intervenție la WowNews.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro