Dan Negru i-a făcut o farsă unei vedete TV: „De data asta, pățit, le-am lăsat așa”

Dan Negru i-a făcut o farsă unei vedete TV: „De data asta, pățit, le-am lăsat așa”
Dan Negru i-a făcut o farsă unei vedete.

Prezentatorul TV, Dan Negru i-a făcut o farsă unei alte vedete din showbiz. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin intermediul căruia povestește fanilor ce s-a întâmplat.

Farsa făcută de Dan Negru unei vedete TV

Dan Negru povestește cum zilele trecute a fost nevoit să își lase numele și numărul de telefon la intrarea într-un restaurant. El a fost informat la intrare că asta este procedura în cazul unei eventuale anchete epidemiologice.

Acesta susține că mai multe zile după întâmplare a tot fost sunat de copii care vroiau să vorbească cu ”Dan Negru de la televizor”. După ce a întrebat unul dintre copii de unde are numărul de telefon, acesta i-a răspuns: „Tatăl unui coleg e ospătar la un restaurant la care ați fost”.

”Zilele trecute mi-am lăsat numele și numărul de telefon la intrarea intr-un restaurant.
Mi-au spus că ăsta e regulamentul pentru o eventuală anchetă epidemiologică covid.
Apoi, vreo câteva zile m-au sunat tot felul de numere, copii care voiau să vorbească cu Negru de la televizor.
Pe unul l-am întrebat de unde are numărul meu: „Tatăl unui coleg e ospătar la un restaurant la care ați fost” mi-a răspuns.
In seara asta am nimerit la o terasă unde mi-au cerut din nou datele personale tot pentru o eventuală ancheta epidemiologică.
De data asta, pățit, le-am lăsat datele mele :
Nume: Horia Brenciu
Telefon: 072 000 000” a scris Dan Negru pe Facebook.
Dan Negru și Horia Brenciu
Farsa făcută de Dan Negru unei vedete

Dan Negru despre televiziunile din România

În ultima perioadă Dan Negru a fost foarte activ pe rețelele de socializare. În urmă cu câtva timp, prezentatorul TV critica dur atitudinea televiziunilor din România în privința gestionării situației în cazul persoanelor publice infectate cu noul coronavirus.

Vedeta susținea că toate televiziunile din România nu au dat dovadă de solidaritate și a explicat situația comparativ cu alte televiziuni internaționale.

„Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum Pro TV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului . Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta

Noi, toți în breaslă, avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID, difuzat simultan pe cele trei mari tv americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești” a scris Dan Negru pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI