Dan Negru dă de pământ cu noua televiziune a lui Adrian Sârbu

Dan Negru dă de pământ cu noua televiziune a lui Adrian Sârbu
Dan Negru dă de pământ cu noua televiziune a lui Adrian Sârbu

Dan Negru, vedeta de la Antena 1, emite un verdict dur față de noul proiect al „inamicului“ său, Adrian Sârbu. După ce a privit cu atenție conținutul Aleph News – primul canal de social television din seria Aleph, concepută de cel care a pus și bazele agenției de știri Mediafax, îndrăgitul prezentator a ajuns la următoarea concluzie: „Dincolo de content, mai doare şi ieftineala ambalajului“.

Dan Negru dă de pământ cu Aleph News

După ce a analizat cu atenție noua televiziune lansată de Adrian Sârbu – Aleph News -, Dan Negru a ajuns la concluzia că vremea știrilor echilibrate pe care le transmitea omul de televiziune român, de origine evreiască, a apus demult. Totodată, vedeta Antenei 1 a ținut să precizeze că singurul român care a contat în televziunea mondială nu a fost Sârnu, ci Valeriu Lazarov.

Dan Negru s-a uitat câteva ore la noul post de știri, iar impresiile le-a scris pe pagina sa de Facebook.

„Sârbu a fost inamicul meu principal 20 de ani și cel mai greu mi-a fost să lupt nu cu Sârbu din Pro, ci cu Sârbu din Antenă pentru că toți voiau să-l copieze, nu să-l înfrunte. Cu o căruță de dolari bine folosiți, Sârbu a schimbat lumea televiziunii de la noi“, notează Dan Negru în debutul postării.

El a adăugat că se aștepta ca „lansarea să conțină cel puțin o exlusivitate mondială și nu știri clasice pe care le vezi peste tot. Vremea știrilor echilibrate pe care le vrea Sârbu a trecut. Nu le mai găsești niciunde în lume. Publicul smart știe să aleagă și apoi să voteze pentru că votul rămâne miza știrilor oriunde în lume“.

„Lazarov a fost singurul care nu voia sa fie Sârbu“

În continuarea mesajului său, Dan Negru a notat următoarele:

„n-am înțeles prim-planurile căpățânilor moderatorilor, prim-planuri exagerate și obositoare. Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase. Moderatori cu păreri, dar fără notorietate. Apoi, conceptul de „social television” despre care Sârbu zice ca e nou, e vechi , toate tv au demult content adaptat pentru toate ecranele. Publicul smart știe asta. Facebook a devenit o chestie îmbătrânită darămite televziunea“.

Aleph News, televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu, a început să emită pe 1 septembrie
Aleph News, televiziunea de știri a lui Adrian Sârbu, a început să emită pe 1 septembrie

Nu în ultimul rând, prezentatorul TV a subliniat că nu Adrian Sârbu este singurul român care a contat în televiziune mondială, ci Valeriu Lazarov.

„Lazarov a fost singurul care nu voia sa fie Sârbu. Cu producţiile lui, Antena avea sloganul «lider în divertismentul de televziune» și TVR era în top 3. Când l-am întrebat pe domnul Lazarov de ce nu mai funcționează anumite formate tv, mi-a răspuns: «pentru că viața e frumoasă fiindcă are un început și un sfârșit».

O lecție frumoasă pentru noi, cei care nu ne împăcăm cu asta. Și lecția pe care Lazarov i-o dă lui Sârbu de dincolo de viață: «viaţa e frumoasă pentru că are un început şi un sfârşit», a mai scris Dan Negru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI