Dan Negru, furios pe televiziunile din România. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Fusta în fund”

Dan Negru, furios pe televiziunile din România. Nu s-a mai putut abține și a răbufnit: „Fusta în fund”
Dan Negru critică televiziunile din România

Naționala de fotbal a României a pierdut meciul important jucat împotriva Bosniei și Herțegovina. Criticile nu au încetat să apară, iar una dintre ele a venit de la Dan Negru. Ce a avut de spus îndrăgitul prezentator tv?

De ce a fost deranjat Dan Negru

Într-o postare de pe rețelele de socializare, Dan Negru s-a arătat deranjat de faptul că fotbalul românesc a fost „decredibilizat”, deoarece în ultimii ani au fost prezentate mai multe știri mondene, de bârfă, iar sportul nu a fost promovat.

România a pierdut al doilea meci din Liga Națiunilor, meci disputat împotriva Bosnia și Herțegovina, unde am pierdut cu scorul de 0-1. Dan Negru s-a arătat deranjat de faptul că „televiziunea nu a ajutat naționala”.

„Nici noi, televziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc. Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

În cealaltă parte din mesajul său, Dan Negru a făcut referire la doar câteva dintre scandalurile mondene care au fost mediatizate mai mult decât trebuia, iar atenția către fotbalul românesc a fost acaparată de acestea.

„Am decredibilizat și noi cât am putut fotbalul românesc. Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sarbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenți oameni, ținea paginile ziarelor. Era o „bătălie amoroasă” grea, între personaje influente. Mihai Costea o avea pe Cruduța”, a precizat Dan Negru.

Mii de oameni au fost de acord cu Dan Negru

Postarea lui Dan Negru a devenit virală în scurt timp și a atras mii de aprecieri în doar câteva minute. Alături de cele spuse, prezentatorul TV a adăugat o poză cu el, Gică Hagi și Ovidiu Ioanițoaia. De asemenea, comentariile nu au încetat să apară.

„De aia sportul a ajuns unde a ajuns, domnule Dan Negru, pentru că Tv și mass media pune preț și promovează fusta scurtă”, a scris un internaut ca și răspuns la postarea lui Dan Negru.

În postarea sa, prezentatorul TV a făcut scos în evidență vorbele unui scriitor american, John Steinbeck: „Generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul”.

După ce tricolorii au pierdut în fața echipei adverse, echipa națională ocupă acum ultimul loc în clasamentul grupei 3 din Liga B a Ligii Națiunilor. Următoare partidă a României va avea loc pe 11 iunie, împotriva Finlandei.