Dan Negru face lumină în scandalul dintre Clotilde și Tudorache: ”Cea mai bună explicație la toată chiloțăreala electorală”

Dan Negru face lumină în scandalul dintre Clotilde și Tudorache: ”Cea mai bună explicație la toată chiloțăreala electorală”
Dan Negru, despre scandalul dintre Clotilde Armand si Daniel Tudorache

Dan Negru a făcut lumină în scandalul de fraudă în care sunt implicați Clotilde Armand și Daniel Tudorache. Omul de televiziune este de părere că ce se întâmplă în politica românească acum este o chiloțăreală, iar cea mai bună explicație ar fi un citat dintre unele cele mai de succes romane ale lui Honore de Balzac, Iluzii Pierdute.

Dan Negru, despre scandalul electoral de la Sectorul 1. Omul de televiziune spune că ce se întâmplă este o chiloțăreală

Dan Negru, prezentator TV, a făcut lumină în scandalul electoral iscat între Clotilde Arman și Daniel Tudorache, unde cei doi se acuză reciproc. Scandalul electoral a împărțit România în două. Dan Negru nu a stat nici el departe de subiect și și-a spus părerea pe rețeaua de socializare.

Acesta nu a găsit alt cuvânt pentru ceea ce se întâmplă după alegerile locale 2020 la primăria sectorului 1 decât chiloțăreală. Rezolvarea scandalului electoral, în opinia lui Dan Negru, este un citat din romanul lui Honore de Balzac, Iluzii Pierdute.

Daniel Tudorache si Clotilde Armand s-au acuzat reciproc de frauda electorala
Daniel Tudorache si Clotilde Armand s-au acuzat reciproc de frauda electorala

Dan Negru a oferit un citat din Balzac pentru a prefața ce se întâmplă acum în politica românească

Celebrul roman al lui Balzac pictează un tablou impresionant al moravurilor Franței din prima jumătate a secolului al XIX-lea, ceea ce se potrivește perfect cu ce se întâmplă în Româniaîn anul 2020.

”La mine pe telecomandă sau în bulele mele și-n online, unii țin cu Clotilde, alții cu Tudorache. Cea mai bună explicație la toată chiloțăreala electorală a dat-o tipu’ ăsta acu’ 180 de ani: Orice ziar este o tarabă unde se vând publicului vorbele care-i sunt pe plac. Dacă ar exista un ziar al cocoșaților, el ar arăta de dimineața până seara frumusețea și necesitate cocoșaților. Un ziar nu mai e făcut să lumineze, ci să-i susțină părerile. Balzac-Iluzii Piedute-anul 1837”, a scris Dan Negru pe pagina proprie de Facebook.

Scandalul electoral a pornit de la niște înregistrări difuzate de Antena 3

Scandalul electoral a izbucnit după ce în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, de la Atena 3, au fost difuzate imagini din cadrul BES în care apar patru persoane care intră în camera unde se aflau sacii cu buletinele de vot. Potrivit celor declarate în cadrul emisiunii, ar fi vorba de unul dintre candidații și consilierii candidatei USR-PLUS-Clotilde Armand.

Mihai Gâdea, pe parcursul emisiunii, a încercat să i-a legătura atât cu Dan Barna, cât și cu Clotilde Armand, însă fără succes. În schimb, Clotilde Armanda reacționat pe facebook cu un mesaj acid la adresa lui Dan Voiculescu.

Clotilde Armand, atac dur la Dan Voiculescu

”Televiziunea unui turnător securist și abonată ani de zile la banii primăriei Capitalei pe vremea când PMB era condusă de fosta lui angajată difuzează imagini false despre membrii USR PLUS care ”sustrag saci cu vorturi”. Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărarea. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral.

Sper ca procurorii să-și facă treaba și le solicit să ne explice cum au ajuns acele imagini din arhiva BES 1 la Antena 3. De asemenea, am sesizat CNA pentru acestă emisiune de dezinformare și maipulare a opiniei publice. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI