17 oct. 2022 | 20:38

Dan Negru, despre motivul pentru care Andreea Marin nu mai prezintă emisiuni. Vedeta de la Kanal D, părere sinceră: „E un cerc vicios”

Monden
Dan Negru, despre motivul pentru care Andreea Marin nu mai prezintă emisiuni. Vedeta de la Kanal D, părere sinceră: „E un cerc vicios”
Dan Negru, despre realitatea din televiziunile din România

Jurnaliștii redacției Ego – Playtech.ro au vorbit cu Dan Negru despre motivul pentru care Andreea Marin nu mai prezintă emisiuni. De fapt, dacă stăm să ne gândim puțin, ajungem la concluzia că el a rămas singurul din „Generația de Aur” a televiziunii din România care încă mai apare pe micul ecran ca gazdă de show-uri. Vedeta de la Kanal D a făcut declarații în exclusivitate.

De ce crede Dan Negru că Andreea Marin nu mai prezintă emisiuni

Dan Negru nu doar că a rămas ultimul din „Generația de Aur” care încă mai prezintă emisiuni la TV, dar proiectele sale de la Kanal D și Prime TV Chișinău se bucură de un de succes uriaș în rândul publicului. Cu toate astea, el vorbește cu amărăciune despre situația actuală a televiziunii de la noi din țară.

Întrebat de ce crede că foștii săi colegi Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cosmin Cernat au dispărut de pe micul ecran, Dan Negru a explicat, în exclusivitate pentru redacția Ego – Playtech.ro că la noi în țară se consideră că „apariția la TV se termină la 25 de ani” și că, de fapt, banul este cel care dictează totul.

„Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei. Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv.

Când tinerii înaintează în vârstă își dau seama că nu le ajung banii din tv, se reorientează, dar adeseori e târziu. Și vin alții în locul lor, angajați pe același salariu mic, dar bucuroși că apar la tv. E un cerc vicios care a șubrezit breasla”, a explicat vedeta Kanal D, pentru ego.ro.

„La noi n-avea nicio șansă”

Dan Negru a avut șansa de a lucra atât cu Andreea Marin cât și cu Mihaela Rădulescu, pe care le admiră și acum pentru generozitate și profesionalism, dar care, în opinia sa, ar fi „victimele” discriminării de vârstă ce există în televiziunea de la noi din țară.

„Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor. Cea mai de succes prezentatoare a momentului în America e Ellen DeGeneres. Are 64 de ani. La noi n-avea nicio șansă”, a mai spus Dan Negru.

Întrebat care crede că este principala discriminare în televiziunile din România, a răspuns „Nu e cea legată de rasă, sex sau de culoarea pielii, ci e discriminarea de vârstă”.

Parteneri
Doliu în lumea filmului românesc. A murit marele actor Costel Constantin
Redactia.ro
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării
Click.ro
Cristina Ich, pozată GOALĂ în pat! Imaginea INDECENTĂ e pe net
Vocea.biz
Furtunile și vijeliile se extind în jumătate de țară, un nou cod galben emis de meteorologi. Avertizare de inundații în trei județe
Digi24
Cum arată la interior vila de lux, din Otopeni, în care locuiesc Jojo și Paul Ipate / FOTO
Unica.ro
Majoritatea șoferilor fac această gafă. Puțini pot să renunțe la acest obicei
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mondenă din România a recunoscut, în direct, că și-a înșelat iubitul: "Sunt o fată sinceră..." / VIDEO
Spynews
Serviciu militar obligatoriu de 6 luni. Lege pentru tinerii între 18 și 26 de ani
Capital.ro
Subvenții APIA 2024 | Data până la care fermierii români mai pot depune cererile
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
Cresc SALARIILE. Angajații care vor primi mai mult cu 10%
Mediaflux
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro