Dan Negru, despre moartea lui Ion Dichiseanu: „E prima dată când îmi dă țeapă!” VIDEO

Dan Negru, despre moartea lui Ion Dichiseanu: „E prima dată când îmi dă țeapă!” VIDEO
Dan Negru, despre moartea lui Ion Dichiseanu

România a mai pierdut o stea. Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață în ziua de joi, 20 mai, la 87 de ani. Inima maestrului a încetat să mai bată în jurul orei 15.00, la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde era internat de mai bine de o lună de zile. Ce mesaj sfâșietor a transmis Dan Negru, la moartea regretatului artist.

Dan Negru, despre moartea lui Ion Dichiseanu

Dan Negru nu a putut rămâne indiferent la anunțul decesului actorului Ion Dichiseanu. Reputatul om de televiziune a postat un mesaj sfâșietor pe pagina lui oficială de Facebook în care și-a exprimat regretul față de trecerea în neființă a maestrului.

Regele audiențelor le-a mărturisit fanilor săi că urma să filmeze alături de Ion Dichiseanu o ediție specială a emisiunii sale „Legendele, cu Dan Negru”, programată pentru luna iulie a acestui an. Din păcate, soarta a fost potrivnică, iar regretatul actor a trecut la cele sfinte astăzi.

În memoria lui Dichi, Dan Negru a împărășit cu urmăritorii săi din mediul virtual o fotografie de colecție, în care prezentatorul TV apare alături de Ion Dichiseanu și regretatul Sebastian Papaiani.

„E prima dată când domnul Dichiseanu îmi dă țeapă!
Am filmat cu domnia sa zile in șir și niciodată n-a lipsit.
In iulie urma să ne vedem ca să filmăm pentru pentru „Legendele”.
Azi s-a dus…Mi-e dragă fotografia asta : Ieremia ( Sebastian Papaiani) și Pierre Vaillant ( Dichiseanu) eroii mei din Toate pânzele sus!”, a fost mesajul emoționant pe care Dan Negru l-a postat pe pagina lui oficială de Facebook.

Care a fost ultimul rol al lui Ion Dichiseanu

Acum mai bine de un an de zile, Ion Dichiseanu era entuziasmat de a lucra la un proiect inedit pentru el. Marele actor urma să joace în primul său rol într-un film pentru copii:

„Prietenul meu, Cristian Radu Nema, m-a distribuit cu rol prinicipal în filmul pentru copii intitulat „Fabrica de ciocolată”. Va fi un film excepţional, mai ales că la noi nu s-au mai făcut astfel de filme de la „Veronica” încoace, un film pe care să îl vezi la cinema la mall.

Filmările vor avea loc la Braşov, într-un apartament interbelic superb, iar eu voi fi directorul acelei fabrici. Abia aştept să joc, sunt entuziasmat precum un copil, iar în Radu am mare încredere. Cel mai talentat om!  E o poveste frumoasă, veselă, colorată. Un băiat şi o fetiţă fură ciocolată, iar directorul fabricii de ciocolată care e un om aşa mai hâtru, iată că va fi îmbunat de gestul micuţilor, de candoarea lor. Puterea purităţii unui copil asupra unui om ajuns la maturitate.

Abia aştept să joc, sunt entuziasmat precum un copil, iar în Radu am mare încredere. Cel mai talentat om!  E o poveste frumoasă, veselă, colorată. Un băiat şi o fetiţă fură ciocolată, iar directorul fabricii de ciocolată care e un om aşa mai hâtru, iată că va fi îmbunat de gestul micuţilor, de candoarea lor. Puterea purităţii unui copil asupra unui om ajuns la maturitate. Din distribuţie face parte şi un câine superb, care a stat foarte bine la şedinţele foto. Ca o vedetă!”, declara Ion Dichiseanu, anul trecut, exclusiv pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI