19 sept. 2024 | 18:00

Ce origini are Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. Ce diferență de vârstă există între cei doi

Monden
Ce origini are Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra. Ce diferență de vârstă există între cei doi

Manfred Spendier, soțul talentatei actrițe Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul Geaninei din popularul serial „Las Fierbinți”, provine dintr-o familie austriacă. Deși nu este o persoană publică și preferă să-și păstreze discreția, Manfred este un om de afaceri de succes, stabilit de ceva timp în România, unde și-a construit atât cariera, cât și viața personală.

Manfred Spendier s-a născut și a crescut în Austria. Relația sa cu Anca Dumitra a atras atenția în special după ce cei doi și-au unit destinele, dar Manfred a ales mereu să stea departe de lumina reflectoarelor, în ciuda notorietății soției sale.

Ce afaceri are soțul Ancăi Dumitra

Anca Dumitra, cunoscuta actriță din serialul „Las Fierbinți”, și partenerul ei, Manfred Spendier, s-au căsătorit pe 29 aprilie 2023. Evenimentul a fost marcat prin câteva fotografii care au apărut ulterior pe rețelele de socializare, atrăgând atenția publicului. Manfred, originar din Austria, locuiește în România din 2006.

Soțul actriței a devenit mai vizibil după ce a început să apară alături de ea, deși este un om de afaceri respectat în domeniul agriculturii. Manfred conduce o companie de utilaje agricole din România, una dintre cele mai importante în acest sector.

Familia lui Manfred deține o fermă în apropierea orașului Klagenfurt, Austria, unde cultivă cereale și cresc animale, precum vaci și oi. Implicarea activă la fermă din tinerețe și experiența acumulată l-au îndreptat către o carieră în acest domeniu.

Manfred a povestit că încă din adolescență s-a implicat în activitățile agricole ale familiei și a lucrat cu diverse utilaje. Această experiență l-a determinat să studieze pentru a deveni inginer tehnic specializat în utilaje agricole. După absolvire, un prieten i-a recomandat un loc de muncă în industria echipamentelor agricole, ceea ce l-a ajutat să-și dezvolte cariera în acest domeniu.

Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei.Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje. Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole.

Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu”, a declarat Manfred în cadrul unui interviu, potrivit Wowbiz.

Anca și Manfred Spendier au devenit părinți pentru prima oară

Pe 18 septembrie, Anca Dumitra a devenit mamă pentru prima dată. Actrița din „Las Fierbinți” a fost foarte rezervată în privința detaliilor despre sarcină și, până în prezent, nu a dezvăluit nici sexul copilului. Atât ea, cât și soțul său, Manfred Spendier, sunt extrem de fericiți.

Anca Dumitra și-a anunțat sarcina în luna aprilie, moment în care a publicat primele imagini cu burtica de gravidă. Actrița a menționat că a avut parte de o sarcină ușoară și fără complicații majore. În ciuda unor mici grețuri în primul trimestru, aceasta s-a simțit foarte bine pe parcursul sarcinii, cu multă energie și poftă de mâncare.

Într-un interviu oferit când era în a șasea lună de sarcină, Anca a povestit cum a aflat vestea că va deveni mamă.

„Mă simt excelent. Nu am avut probleme majore, doar mici grețuri la început. Când am făcut testul, am vrut să păstrez vestea pentru ziua lui de naștere, dar nu am reușit să țin secretul, nu mă prea pricep la asta”, a declarat actrița.

Ce diferență de vârstă este între Anca Dumitra și soțul ei

Anca Dumitra, actrița cunoscută din serialul „Las Fierbinți”, are 37 de ani, în timp ce soțul ei, Manfred Spendier, are 43 de ani. Această diferență de 6 ani între ei nu a fost niciodată un impediment în relația lor, ci, dimpotrivă.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’’, spunea Anca Dumitra în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro