Dan Negru, criză de nervi în trafic. A ieșit din mașină

Dan Negru a răbufnit, după ce a stat blocat în trafic 3 ore

Dan Negru a plecat în vacanță, zilele acestea, însă s-a împotmolit pe Valea Oltului, unde a rămas blocat în trafic ore întregi. Vedeta de televiziune nu a mai suportat și a ieșit de nervi din mașină, dar nu a avut pe cine să se răzbune, așa că a făcut totul public pe Internet.

Dan Negru a răbufnit, după ce a stat blocat în trafic 3 ore

Sătul să stea blocat în trafic, probabil de fiecare dată când ajunge pe Valea Oltului sau a Prahovei sau pe oriunde pe șoselele de România, Dan Negru s-a umplut de nervi la ultima sa plimbare. Omul de televiziune și-a luat telefonul și a coborât din mașină pentru a face câteva fotografii cu coada de mabșini din spatele său și pentru a transmite un mesaj dureros autorităților din România. Pe cât de dureros ar fi mesajul, acesta este adevărat.

„Valea Oltului in trei ore. O știu așa dintotdeauna! Pe la 1700 austriecii au construit pe Valea Oltului un drum pentru trăsuri care să unească Oltenia de Ardeal. De 300 ani ai noștri n-au reușit decăt să asfalteze drumul făcut de Imperiul Austro-Ungar”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Dan Negru a răbufnit, după ce a stat blocat în trafic 3 ore
Dan Negru a răbufnit, după ce a stat blocat în trafic 3 ore

Mesaj dureros pentru toți românii

Mesajul transmis de vedeta de televiziune a fost susținut de mai mulți internauți. „Trebuie alt „imperiu” să mai contruiasca drumuri la noi….romanii nu sunt în stare..ma refer la guvernarea de pana acum si chiar ceea ce o avem acum”;  „Trist dar adevarat”, În România se construiesc 2 km de autostradă și când se termină al doilea se strica primul !!! O țară în care incet da sigur nu o sa mai aibă nici o șansă de reabilitare!!!”, sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Dan Negru.

Valea Oltului este mai mereu aglomerată, iar când au loc, din păcate și accidente rutiere, traficul se blochează cu orele. Românii, inventivi din fire, au găsit chiar și o alternativă, după cum s-a văzut în mai multe imagini care au apărut pe rețelele de socializare cu șoferi care circulă pe lângă Olt, punându-se în pericol pe ei și pe cei dragi, doar pentru a scăpa de cozile infernale.

„Uitați fraților ce autostradă avem, fraților! Accident pe Valea Oltului. Toată lumea circulă pe aici. Foarte frumos, așa peisaj să tot ai. Stăm aici de ore în șir. Au găsit românii noștri autostrada, asta e autostrada secretă. N-o știe nimeni. N-avem nevoie de autostrăzi, că le facem singuri”, sunt cuvintele care se aud pe fundalul înregistrării postate pe Facebook de Bogdan Hdm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI