Ce a descoperit Dan Negru în Bacău: ”Un virus mai periculos. Totul e praf, nu o să treacă” VIDEO

Ce a descoperit Dan Negru în Bacău: ”Un virus mai periculos. Totul e praf, nu o să treacă” VIDEO
Ce a descoperit Dan Negru în Bacău ”Un virus mai periculos. Totul e praf, nu o să treacă” VIDEO

Ca în fiecare weekend, Dan Negru își scoate întreaga familie la plimbare. Cum ne-a obișnuit deja, și pe noi, dar și pe familia sa, prezentatorul Antena 1 alege locuri cu istorie. De data aceasta a mers în Bacău, la fosta reședință a lui Vasile Alecsandri.

Ce a descoperit Dan Negru în Bacău

Prezentatorul de la Antena 1, Dan Negru, a realizat un clip video în care se filmează în timp ce vorbește despre descoperirea lui. În imaginile video mai apar și diverse camere din reședința care a aparținut, înainte de moartea sa, lui Vasile Alecsandri, celebrul poet care mai dă bătăi de cap elevilor, la școală.

Din păcate, după cum puteți observa în imaginile video de mai jos, autoritățile din oraș nu au făcut nimic pentru această locuință. În loc să fie îngrijită și transformată, așa cum ar fi normal, în muzeu, reședinta poetului e lăsată în paragina. Culmea, fiind și în centrul orașului Bacău.

Casa lui Vasile Alecsandri din Bacău, ruină în 2020

Ce a descoperit Dan Negru în Bacău ”Un virus mai periculos. Totul e praf, nu o să treacă” VIDEO
Ce a descoperit Dan Negru în Bacău? Ruina casei lui Vasile Alecsandri

”Eu cred că de Alecsandri, Vasile Alecsandri ați auzit, dar casa lui memorială din centrul Bacăului nu cred că ați văzut-o. Păi v-o arăt eu acum, ia uite! Praf, o ruină! O grămadă de moloz. Acolo, undeva pe gardul ăsta nenorocit, printre bălării, e și portretul omului, al lui Alecsandri. Ia uite-l!

În rest, totul e praf, totul se prăbușește. Scrie acolo, zice așa: ”Casa Vasile Alecsandri, inaugurată la centenarul trecerii în eternitate a scriitorului”. Și lângă este: ”Atenție, pericol de accidente!” Totul e praf, așa arată. Alecsandri, scriitorul, poetul, diplomatul, membrul fondator al Academiei Române, bla bla bla, povești, nu mai e nimic.

Totul e praf, casa lui memorială din centrul orașului Bacău e asta. Uite și înăuntru ce a mai rămas. Epa, Alecsandri, da?! Vasile Alecsandri”, sunt concluziile pe care celebrul Dan Negru le-a împărtășit pe clipul video, pentru fanii săi.

Dan Negru, dezamăgit de casa lui Alecsandri


Imaginile video publicate de îndrăgitul prezentator de la Antena 1 vin însoțite de un mesaj cu subînțeles. Evident, țintele către care se îndreaptă sunt clasa politică și autoritățile locale.

”Un virus mai periculos: made in România… N-o să treacă niciodată”, a scris Dan Negru pe Facebook, la descrierea imaginilor video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI