Dan Negru a dat lovitura! Cum a ajuns să câștige mii de euro din agricultură EXCLUSIV

Dan Negru a dat lovitura! Cum a ajuns să câștige mii de euro din agricultură EXCLUSIV
Dan Negru, o altă afacere de succes. Cum a reușit să câștige bani din agricultură

Dan Negru, unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori TV, a investit nu numai în construcții, ci și în agricultură, de unde anual câștigă zeci de mii de euro.

Cum a reușit Dan Negru să câștige bani din agricultură

Pe Dan Negru îl cunoaște toată lumea. Acesta are la activ o mulțime de emisiuni de succes și s-a implicat în nenumărate domenii pentru a face bani din afaceri, dar puțini știu că acesta este atras și de agricultură. Cunoscutul star se ocupă de un teren în fiecare vară pentru a strânge sume uriașe de bani.

”Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua.”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru, în exclusivitate pentru PlaytechImpact.

”Părinții și bunicii mei au fost băgați în vagoane de vite și duși în Bărăgan,  pentru că erau țărani înstăriți”

Dan Negru a postat ieri, pe conturile sociale, un mesaj dureros, amintind de tragedia de acum 70 de ani: ”De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau “chiaburi”- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”.

”Dan supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul, cu tona, la siloz”

Reporterii impact.ro au aflat că tatăl lui Dan Negru reușise, totuși, după un proces greu, de ani de zile, să recupereze zecile de hectare de pământ, aflate în zona Bobda și Banloc, lângă Timișoara, moștenite acum de prezentatorul TV. Dan a preluat nu numai terenul, pe care familia lui îl deține de 100 de ani, ci și munca, dovedindu-se priceput și la agricultură.

„Dan muncește aici în fiecare an, supraveghează seceratul, apoi vinde grâul și porumbul cu tona, la siloz. Aduce muncitori pe care îi plătește cu ziua”, ne-au spus apropiații lui Dan Negru. Deși conduce bolizi, prin București, iată că Dan este văzut, adesea, pe câmp, la volanul tractorului: ”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui.”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse în exclusivitate.

A dat lovitura și în afacerile imobiliare. Construiește, lângă Timișoara, un complex de vile

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor pe un şantier din Nordul Capitalei, la alt bloc: „Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii.”

Dan Negru a demarat, anul trecut, o altă lucrarea amplă, lângă Timișoara, orașul natal: „Dan a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, unde construiește câteva vile, lucrările sunt în toi.”, ne-au mai spus, în exclusivitate, apropiații prezentatorului emisiunii ”Next Star” (Antena 1).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI