Cine este prezentatorul emisiunii Survivor România, Anunțul a fost făcut la Kanal D

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor România, Anunțul a fost făcut la Kanal D
Cine este prezentatorul emisiunii Survivor România?

Kanal D a făcut anunțul mult așteptat! Cine va fi cel care va fi alături pas cu pas de concurenții noului proiect și va modera show-ul de aventură?

Cine este prezentatorul emisiunii Survivor România?

După ce recent Kanal D a anunțat că o concurentă se va retrage din competiția Survivor România, a adus la cunoștință fanilor unul dintre cele mai importante detalii: cel care va fi gazda show-ului, Dan Cruceru. Amintim că Ioana Filimon s-a retras din noul reality show al postului Kanal D din motive medicale. Postul turcesc a anunțat că cea care o va înlocui va fi Elena Ionescu.

Fosta solistă a trupei Mandinga a susținut că este încântată de viitoarea experiență. „Curiozitatea, o anumită doză de teribilism şi dorinţa de a-mi testa limitele m-au determinat să intru în această încercare. Sunt optimistă şi abia aştept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană“, a spus artista. Alături de Elena, alte vedete deja anunțate așteaptă să treacă prin zile de foc. Concursul de aventură se va filma în Republica Dominicană și îi va pune pe concurență față în față cu câteva încercări teribile. În mijlocul naturii, ei trebuie să-și construiască singuri un adăpost, să își capete hrană și să conviețuiască sub ochii telespectatorilor.

Dan Cruceru va prezenta Survivor România
Dan Cruceru va prezenta Survivor România

Cine sunt vedetele din Survivor?

  • Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga
  • Ruby, cântăreață. A mai apărut în reality-show-urile Asia Express și Sunt celebru, scoate-mă de aici.
  • Asiana Peng, gimnastă, a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares
  • Gratiela Duban, actriță și soția actorului Andrei Duban.
  • Cristina Siscanu, vedetă Kanal D, soția lui Mădălin Ionescu.
  • Bogdan Vladau, devenit cunoscut după ce a participat în emisiunea Vara ispitelor de la Pro TV, în anii 2000, în calitate de „ispită”.
  • Augustin Viziru, actor. A apărut în mai multe seriale, printre care Lacrimi de iubire, Regina sau Pariu cu viața, de pe Acasă TV, dar și în producția HBO, Umbre.
  • Lino Golden (Radu Cârstea), artist. Face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea
  • Cezar Juratoni, pugilist, multiplu campion național la juniori, tineret și seniori. Are în palmares 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.
  • Mihai Onicas, fotbalist. A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI