Dan Capatos, replică pentru Oana Zăvoranu după ce vedeta l-a luat în vizor. E iz de scandal?

Dan Capatos, replică pentru Oana Zăvoranu după ce vedeta l-a luat în vizor. E iz de scandal?
Dan Capatos, replică pentru Oana Zăvoranu după ce bruneta l-a luat în vizor

Dan Capatos nu s-a putut abține după ce a auzit cele spuse de Oana Zăvoranu. Actrița din serialul „Sacrificiul” a venit în prim-plan cu câteva comentarii acide la adresa celebrului prezentator al celor mai iubite show-uri de seară din România. Ce replică a oferit moderatorul controversatei brunete?

Dan Capatos, replică pentru Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni pentru nimic în lume. Cunoscuta brunetă a luat la puricat aproape toate personajele cunoscute din showbiz-ul românesc. Iată că nu l-a uitat nici pe Dan Capatos în categoria grea! Cei doi se cunosc deja de mulți ani, iar până acum nu și-au aruncat niciodată vreo săgeată otrăvitoare.

Querida a venit acum cu câteva comentarii acide la adresa celebrului moderator al celor mai cunoscute emisiunii de seară, iar amicul său nu putea să nu-i răspundă în consecință. Actrița nu este de acord cu produsele gratis primite de vedete pentru promovare, lucru recunoscut de Capatos în cadrul multor intervenții televizate.

Ba chiar a susținut că-și dorește să fie contactat de cât mai mulți comercianți pentru a le promova produsele/activitățile pe rețelele sale de socializare tocmai pentru ca Oana Zăvoranu să aibă „marfă”: „Eu vreau să am contacte, să se supere Oana Zăvoranu pe mine. S-a luat și de mine, dar aș vrea să îi dau tot timpul marfă. Oana este sora noastră.”

Moderatorul emisiunii Xtra Night Show a încheiat subiectul spunând că Oana îi este foarte dragă și că își dorește să comenteze în continuare despre el în mediul online, dacă acest lucru îi face plăcere.

Un alt detaliu observat de toți fanii proiectului de la Antena Stars a fost faptul că discuția despre Zăvo a avut loc în timp ce pe canapea se afla nimeni alta decât Oana Roman. Este deja bine cunoscut scandalul în care se află cele două vedete care pare că nu se va termina niciodată.

Scandalul continuă: Soția lui Flick vs. Querida

Zăvoranu se află în acest timp într-un scandal imens cu soția domnului Rimă. Cele două au aruncat cuvinte grele în mediul online și în interviuri la diverse emisiuni televizate.

„Nu mă procupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și dacă ăsta e nivelul nu mă intersează ce spun, personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspund până acum nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar în momentul de față ar înseamna să mă cobor și mă lupt în mocirlă. Ce pot să fac în schimb în calitate de consilier în dezvoltare persoană, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac mocangeală așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani. Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiunile ei, e plină de frustări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri nu o reprezintă altceva”
Deisa Filcea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI