Dan Capatos, înlocuit de la cârma emisiunii sale. Unde a dispărut celebrul prezentator XNS

Dan Capatos, înlocuit de la cârma emisiunii sale. Unde a dispărut celebrul prezentator XNS
Dan Capatos, înlocuit de la cârma emisiunii sale.

Dan Capatos a fost înlocuit în show-ul de la Antena Stars, iar locul său a fost ocupat de altcineva. Iată cine a prezentat Xtra Night Show în locul lui Dan Capatos.

Dan Capatos, înlocuit de la cârma emisiunii sale

Dan Capatos a dat fuga la Untold, din câte se pare, astfel că a fost nevoie de un alt prezentator pentru celebra emisiune. În locul său însă, la pupitrul de prezentator, s-a aflat Paula Chirilă.

 ”M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să  fiu o drăguță”, a spus Paula Chirilă. Iar spiritul de glumă a continuat în platoul emisiunii:

”Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold”, a mai spus Paula Chirilă de la pupiptrul de prezentator.

Cum se menține în formă Paula Chirilă

Iar colegul ei, Cătălin Bordea, a adăugat:

”Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”

Paula Chirilă este una dintre cele mai frumoase vedete din România și pare că trecerea anilor nu și-a pus deloc amprenta asupra sa. De altfel, aceasta are mare grijă de felul în care arată, iar frumoasa actriță mărturisea, în urmă cu ceva vreme, că a recurs o o intervenție estetică la nivelul feței.

”Este genială procedura. Îți face anestezie, nu te doare absolut nimic. Sunt doar niște fire de acid hialuronic. Se duce pe sub piele tot acidul ăla hialuronic și pielea arată un pic mai bine. Oricum am grijă de mine de când mă știu, am și o genă foarte bună. Am vrut să păstrez ceea ce am mai mult timp. Eu încurajez pe oricine să facă orice să se simtă bine și Doamne ajută să dai peste un medic care nu te mutilează”, spunea Paula Chirilă.

Amintim că în aceste zile se desfășoară Untold, cel mai mare festival din estul Europei care are loc în aceste zile la Cluj. Lor li se adaugă peste 700 de agenţi de securitate privaţi. De precizat este că peste 2.000 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor asigură ordinea la Untold. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a mai multor zile, la Cluj, mai exact până duminică. Foarte multe nume sonore din industria muzicală sunt anunțate la acest mare festival devenit deja celebru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI