Dan Capatos, în mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furioși

Dan Capatos, în mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furioși
Dan Capatos, în mijlocul unui scandal din cauza vaccinului anti-covid-19. Fanii lui sunt furioși

Dan Capatos se află în mijlocul unui scandal, legat de vaccinarea împotriva Covid-19.

Vaccinarea împotriva coronavirusului este în plină desfășurare, iar acest proces a creat mari controverse. Etapa a doua de vaccinare a început pe data de 15 ianuarie, iar numărul persoanelor înscrise pentru a se imuniza este de aproximativ 190.000 de persoane.

În cea de a doua etapă de vaccinarea, cea care se desfășoară acum au dreptul la vaccinare persoanele din categoriile vulnerabile, bolnavii cronici și cetățenii cu vârsta de peste 65 de ani, dar și persoanele din categoria celor care deservesc activităţi esenţiale, spre exemplu munca cu publicul.

În aceasta categorie se intră și jurnaliștii, așa că după Mihai Morar, Dan Capaos a reușit și el să prindă un loc la vaccin. Prezentatorul „Xtra Night Show” , de la Antena Stars a anunțat în emisiunea sa, în urmă cu două zile, că s-a vaccinat. Acesta a fost momentul care a născut controverse . Telespactatorii l-au acuzat ca acesta ar fi beneficiat de vaccin datorită faptului că este vedetă Tv.

Dan Capatos a explicat cum a fost posibil acest lucru

Omul de televiziune, Dan Capatos a explicat că s-a programat pe platforma destinată programărilor pentru vaccinare, subliniind totodată faptul ca are probleme de sănătate. Nu este prima dată când în emisiunea pe care o moderează, Dan Capatos vorbește despre problemele de sănătate pe care le are. Unele, ar avea legătură cu stilul de viață nocturn, pe care îl duce din cauza ocupației sale, după cum declara chiar el la un moment dat.

„Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua” , a spus Dan Capatos, în emisiunea de la Antena Stars.

Laurette, declarația care a pus pe jar internauții

Frumoasa mulatră Laurette a făcut o gafă din cauza căreia internauții au luat „foc”. Vedeta ar fi postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care susținea că s-a vaccinat.

„M am vaccinat astăzi (.n.r. ieri) Covid 19, dar nu o sa postez poze ca alții!”, a spus mulatra. Ce a urmat a fost însă o ploaie de nemulțumiri și de acuzații pe pagina de socializare a vedetei. „Laurette, zi-mi și mie, sora mea, cum ai reușit? Pe grupa doi bolnavi cronici?”, „Faci parte din grupele cu risc? De unde și până unde ai avut tu dreptul de a te vaccina acum, faci parte din prima linie?”, au comentat, indignați, fanii mulatrei. Laurette nu s-a obosit însă să dea vreun răspuns, comentând doar laconic „Invidioșilor!”, scria Laurette pe rețelele de socializare.

După aceste declarații, vedeta ar fi fost contactată de jurnaliștii de la Click.ro. Luată la întrebări de aceștia, bruneta și-a schimbat opinia, declarând că de fapt nu a făcut vaccinul Anti-Covid, ci a fost doar o glumă , pentru a testa reacția internauților.

Tot mai multe persoane și-au exprimat dorința de a se vaccina împotriva Covid-19, de la începutul campaniei de imunizare.