Laurette rupe tăcerea. Ce face fostul ei iubit pentru fiica pe care o au împreună

Laurette rupe tăcerea. Ce face fostul ei iubit pentru fiica pe care o au împreună
Laurette şi fostul iubit s-au împăcat. Ce spune mulatra despre tatăl fetiţei ei

După ce s-au războit prin tribunale ani la rând, Laurette şi Mihai Ştefan au făcut pace. Celebrul model rupe tăcerea şi spune ce face fostul său iubit pentru Serena Luce Maria, fiica pe care o au împreună.

Laurette, despre relaţia cu fostul ei iubit

După ameninţări, scandaluri şi acuzaţii care mai de care mai grave, Laurette Attindehou, în vârstă de 36 de ani, şi Mihai Ştefan au făcut pace. Motivul ar fi Serena Luce Maria, fata de 9 ani pe care cei doi o au împreună.

“M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai”, a declarat Laurette, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Se pare că Mihai Ştefan şi-a găsit jumătatea, acesta urmând să se căsătorească cu actriţa Majda Aboulumosha. Aceştia sunt împreună de mai bine de trei ani iar acum locuiesc împreună. Serena şi-a cunoscut deja “mama vitregă”, însă între cele două nu există încă o relaţie apropiată.

“Serena a cunoscut-o într-adevăr pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Ea iese cu taică-su. O duce unde vrea, în parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treabă cu ei doi ca și cuplu. Nu avem prietenii de genul ăsta”, a mai spus mulatra.

Laurette şi fostul iubit s-au împăcat. Ce spune mulatra despre tatăl fetiţei ei
Laurette şi fostul iubit s-au împăcat. Ce spune mulatra despre tatăl fetiţei ei

Laurette şi Mihai Ştefan, despărţire cu scandal

După o relaţie de şase ani, cei doi foşti iubiţi au fost ani de zile la cuţite. Cei doi au luptat înverşunat pentru obţinerea custodiei totale a Serenei, însă în 2017, procurii au decis ca fata să locuiască alături de mama sa. Laurette l-a dat în judecată pe Mihai Ştefan pentru că nu plătea nici măcar cei 600 de lei pentru copil, sumă stabilită în instanţă.

Apoi, a urmat scandalul uriaş în care bărbatul îi furase mulatrei SUV-ul din faţa casei. Autoturismul a fost restituit cu ajutorul procurorilor.