Detalii neștiute despre Dan Capatos. Românii au uitat cine este el, de fapt

Detalii neștiute despre Dan Capatos. Românii au uitat cine este el, de fapt
Dan Capatos si Monica, soția lui

Au apărut detalii neștiute despre Dan Capatos. Românii au uitat cine este el, de fapt. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Secretele din viața lui Dan Capatos. Cum a ajuns să facă televiziune

S-au aflat detalii neștiute despre Dan Capatos. Românii nici nu știul de fapt, cine este el cu adevărat. Dan Capatos moderează de ani buni emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, spunând că face ceea ce și-a dorit de mic copil.

Omul de televiziune își face meseria cu o pasiune nebună și face față cu brio tuturor provocărilor aduse de ea. Puțini dintre români știu că Dan capatos ar fi trebuit să aibă altă meserie, respectiv ar fi trebuit să fie inginer.

Detalii nebănuite despre Dan Capatos. Dacă și-ar fi ascultat părinții, astăzi era inginer

1. Daniel Teodor Capatos, pe numele lui întreg de buletin, s-a născut pe 25 mai 1973, în Ploiești, Prahova. Din copilărie are numai amintiri frumoase, crescând într-o familie unită, de unde nu i-a lipsit absolut nimic.

Una dintre pățaniile memorabile, pe care nu o va uita niciodată, are ca punct culminant un incendiu pe care l-a provocat din joacă, în urma căruia era să ia foc casei unei vecine. Din fericire, nu s-a întâmplat nimic grav.

Dan Capatos a plecat din Ploiești la 18 ani

2. La vârsta de 18 ani, el a părăsit orașul natal și s-a mutat la București. Prima dată, el s-a înscris cursurile Facultății de Inginerie Industrială și Robotică (TCM), locuind 3 ani în faimosul complex studențesc Regie, în camera 303 din P18, despre care spune că a făcut-o celebră, pentru că mereu o pomenește.

”Au văzut multe pereţii aceia”. Însă, se pare că meseria de inginer nu a fost de el pentru că a renunțat, înscriindu-se la Școala Superioară de Jurnalistică, la profilul Presa scrisă.

Continuarea articolului pe stiridinlume.ro.