Dan Capatos: Anchetatorii confirmă că Răzvan Ciobanu era în mașină cu un bărbat, înainte de a muri

Anchetatorii ar avea o fotografie cu bărbatul care se afla în mașină cu Răzvan Ciobanu

Noi detalii ies la iveală în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Moderatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, susține că designerul se mai afla cu un bărbat în mașină în momentul în care a murit. Anchetatorii ar fi intrat în posesia unei fotografii cu acest bărbat, dar încă nu l-ar fi identificat.

La scurt timp după tragicul eveniment în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu, au apărut 3 ipoteze despre ceea ce s-ar fi întâmplat. Ipoteza sinuciderii a picat foarte repede, după ce nu au fost găsite suficiente indicii care să ducă anchetatorii pe această pistă. Au mai rămas în picioare varianta unei crime și cea a accidentului rutier, iar cei care se ocupă de caz încearcă acum să afle ce s-a întâmplat de fapt.

Chiar dacă varianta unui accident rutier este până în acest moment cea mai plauzibilă, nu este exclus ca Răzvan Ciobanu să fi fost ucis. Dan Capatos susține că anchetatorii au recunoscut că Răzvan Ciobanu se mai afla cu un bărbat în mașină în seara în care și-a pierdut viața în accidentul auto.

Anchetatorii ar avea o fotografie cu bărbatul care se afla în mașină cu Răzvan Ciobanu

Sorin Ovidiu Bălan susține și el că Răzvan Ciobanu ar fi parcurs aproximativ 850 de metri cu mașina alături de acest bărbat înainte de accident. Este vorba despre aceeași distanță parcursă pe câmp cu mașina, înainte ca designerul să moară.

O fotografie cu bărbatul misterios s-ar afla în posesia lui Dan Capatos, care spune că nu o poate face publică, întrucât o altă poză se află la anchetatori, care nu au reușit însă până acum să îl identifice pe acest bărbat. Fotografia ar fi intrat în posesia anchetatorilor încă de săptămâna trecută, dar abia acum s-a aflat despre acest lucru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI