Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu, probleme grave după moartea designerului! A cerut sfatul specialiștilor

Moartea lui Răzvan Ciobanu l-a tulburat pe fostul iubit al designerului. Acesta îi vizitează zilnic mormântul şi s-a văzut nevoit să ceară ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste cele întâmplate.

Bărbatul cu care Răzvan Ciobanu a avut o relație vreme de câţiva ani spune că e în stare de şoc după dispariţia iubitului său. Presa a relatat un episod violent în care creatorul de modă a fost lovit cu scaunul de iubitul lui, însă bărbatul neagă acum orice incident.

După scandalurile de acum un an, Marius şi Răzvan Ciobanu au reuşit să se împace şi chiar erau buni amici. De aceea, şocul a fost enorm pentru medicul bucureştean, potrivit Click.

Ce spune fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu se declară în stare de șoc.

„Vreau să merg la un psiholog, nu am cum să depăşesc aceste momente fără îndrumarea unui specialist. Şi după despărţirea de Răzvan am avut nevoie de consiliere psihologică. Eu sunt un bărbat destul de puternic, dar când sentimentele te lovesc, nu ai cum să le controlezi. Nu mi-am revenit din starea de şoc, dar îmi voi reveni. Important este că tot eu sunt ăla de acum cinci ani şi de acum. Am fost la mormânt la el, merg în fiecare zi, este ceva firesc să fac asta. Nu mă aşteptam să se întâmple tragedia asta. În momentul de faţă mă trec tot felul de sentimente, sunt om! Este cumplit totul, acum sufletul meu este bucăţi, bucăţi, bucăţi, dar, cu timpul, mă voi reface”.

La doar 43 de ani, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în a doua zi de Paşte între localitatea Săcele şi Năvodari.
Moartea lui Răzvan Ciobanu a şocat o ţară întreagă.

Răzvan Ciobanu, audiat în dosarul privind traficul de droguri

În primele trei sezoane ale emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D (2016 – 2018), creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost jurat alături de stilista Iulia Albu, criticul de modă Raluca Bădulescu şi fashion editorul Maurice Munteanu.

Anul trecut, el a fost implicat şi în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”. El şi fosta lui colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu, au fost primele persoane publice care au dat declaraţii pe 12 iulie la sediul DIICOT Ploieşti, în dosarul de trafic de droguri.

Legiştii au declarat imediat după accident, conform primelor investigaţii, că designerul consumase cinci substanţe interzise, printre care cocaină şi metamfetamine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI