Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, față-n față după 3 luni de la despărțire. Ce s-a petrecut între cei doi foști soți

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, față-n față după 3 luni de la despărțire. Ce s-a petrecut între cei doi foști soți
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, revedere după 3 luni de la despărțire

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut după 3 luni de la despărțire. Cei doi au avut una din cele mai controversate relații din showbiz-ul românesc. Ce s-a petrecut între foștii soți la revedere?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, revedere după 3 luni de la despărțire

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut parte de o întâlnire de gradul o. Cei doi au lăsat într-un final garda jos și s-au revăzut la trei luni de la despărțire. Vedetele și-au vorbit pentru prima oară de la decizia finală de a o lua pe drumuri separate, conform cancan.ro.

Telenovela controversată are să nu fi ajuns încă la ultimul episod? Detaliile surprinse de sursa citată indică ceva deosebit. Foștii soți s-au regăsit chiar la atelierul pe care-l deține fosta prezentatoare de televiziune.

Aceasta se afla deja în încăpere când o cunoștință comună și-a făcut apariția, sub pretextul că dorește să achiziționeze trei rochii, dar avea la purtător un buchet mare de trandafiri.

Aceasta era una din confidentele fostului cuplu în trecut, chiar făcându-se „vinovată” pentru multe dintre împăcările lor. Ajunsă la atelier, fata i-a spus Biancăi că îl va suna pe Alex Bodi, după ce în prealabil l-a anunțat și pe afacerist.

Ambii au fost de acord cu apelul telefonic prin care s-au putut vedea și pe camera video. Discuția s-ar fi rezumat la păreri de rău și la faptul că fiecare urmează să înceteze să discute orice urât la adresa celuilalt.

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat”

„Bianca și Alex nu au premeditat momentul, dar au acceptat să se întâmple, ceea ce indică faptul că au lăsat garda jos. Dacă nici Bianca, nici Alex nu ar fi vrut să se vadă sau să se audă, fie și pentru câteva minute, nu s-ar fi văzut. Dar au acceptat. Totul a fost pus la punct de această fată, o cunoștință comună care îi iubește și vorbește mereu cu ei. Vrea să-i împace. Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca. Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace. Vorbim de bătăile, traumele pe care le-a îndurat Bianca. Și timpul în care a înșelat-o. Nu merită. Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită”
Surse apropiate celebrului fost cuplu (Sursa: cancan.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI