Dan Bittman se revoltă împotriva restricțiilor. Ce a început să facă solistul de la Holograf

de: Bișinicu Andreea
28 03. 2021

Solistul trupei Holograf nu se dă bătut cu una, cu două. Dan Bittamn a răbufnit înpotriva noilor restricții impuse românilor în pandemie, odată cu creșterea alarmantă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultima perioadă, în urma cărora au fost carantinare 129 de localități din România.

Dan Bittman se revoltă împotriva restricțiilor

Celebrul cântăreț susține că cifrele „sunt umflate” și îndeamnă românii să nu trăiască, niciodată, cu teama în suflet. Nu doar atât, Dan Bittman se declară fanul medicului Flavia Groșan, cea care a tratat mii de pacienți de coronavirus după propria schemă de tratament medicamentos.

Sătul de restricțiile din pandemie, pe care le consideră absurde, fostul jurat de la X Factor România umblă pe stradă, fără mască, insistând pe faptul că oficialii țării vor să-i subjuge pe români.

„Acum e la 3 la mie, dar cifrele sunt umflate. Și nu suspectez, ci sunt sigur!  Eu stau la aer, îi îndemn pe români să iasă și să se bucure de primăvară. Apropo de datele științifice, singura doamnă care reușește să facă un test științific la nivel național este doamna de la Oradea, Flavia Groșan. Am dovezi! Doamna are niște statistici ce pot fi verificate.

Eu le respect actualele legi, dar nu sunt bune! De un an de zile nu reușesc experții să facă un studiu ca lumea. De un an de zile încercăm să înțelegem specialiștii, nu mai am răbdare încă un an să se facă studii pe noi. Sunt într-o zonă agricolă a României, dar într-un județ cu incidență mică. Nu-i nimic științific din ce spun oficialitățile. Măsurile sunt luate ca românilor să le fie din ce în ce mai rău. Împotriva prostiei, nu pot sa conspiraționez.” a declarat Dan Bittman la Realitatea Plus.

„Vreau să revin la o țară normală”

Solistul de la Holograf consideră că foarte multe dintre regulile impuse de către autoritățile române sunt absurde, cerându-i Guvernului să renunțe la aceste restricții care, din punctul său de vedere, nu au ajutat cu nimic situația României, țara noastră aflându-se, în acest moment, într-o stare mai nefavorabilă decât cea din 2020.

Cei care iau măsurile astea sunt conspiraționiști. Ne înghesuim în metrou și magazine, iar politicienii ar trebui să țină cont, pentru că oamenii încep să nu-i mai asculte. Dacă după un an de restricții luate de la Arafat în jos, nu s-a întâmplat nimic, am avut 4 la mie, am ieșit la vot, de ce nu încercăm metoda Suediei, care are măsuri de bun simț. Anglia, de când a ieșit din UE, toți vor să i-o tragă la joale. La noi, măsurile guvernului au eșuat.

Vreau să revin la o țară normală, fără ordonanțe, care nu au făcut bine de un an de zile. Apropo de CSU, nu e niciun doctor acolo. Să ne punem întrebarea dacă acei oameni știu despre ce vorbesc. Eu m-am conformat unor legi idioate de un an de zile. NU avem epdidemie, este o invenție. Pandemia se declară la 8% din populația lumii.

Dacă aveam pandemie, aveam 100.000 de morți deja în România. În Australia nu e pandemie, în Arabia Saudită nu. Acolo sunt oameni care au capul pe umeri. Nu acestea trebuiau să fie măsurile luate de autorități. Am respectat legile, am făcut ce ni s-a spus, dar este un haos total, și nu de la HoReCa”, a completat Dan Bittman pentru sursa citată.