Ce a spus Denise Rifai despre Dan Bittman și Cristi Borcea. Cei doi nu se așteptau la așa ceva

Ce a spus Denise Rifai despre Dan Bittman și Cristi Borcea. Cei doi nu se așteptau la așa ceva
Cristi Borcea a fost personajul cel mai dificil

Denise Rifai a devenit cunoscută pentru modul dur de a-și interviava invitații. Îi ra recunoscută această calitte încă de pe vremea când se afla în Realitatea TV. Acum, într-o nouă ipostază, la Kanal D, moderatorea a avut parte de cu totul altfel de invitați. Recent moderatoarea s-a destăinuit despre noua postură și a vorbit și despre invitații de până acum.

Denise Rifai vedeta Kanal D, se destăinuie

De anul trecut, printr-o mutare surprinzătoare, Denise Rifai revenea pe micile ecrane, dar într-o altă postură. Kanal D i-a propus realizarea unei emisuni, cu format deja consacrat, intitulată ”40 de întrbări cu Denise Rifai”.

Emisiunea, una deloc comodă pentru invitați, încearcă să aducă în fața românilor o altă față a vedetelor din diferitele domenii de activitate. Denise Rifai a vorbit despre această nouă experiență celor de la OK Magazine, într-un interviu plin de dezvăluiri.

Nume sonore și importante din spațiul public românesc i-au trecut pragul în acest an de emisiune la Kanal D. Printre aceștia îi amintim pe Ilie Năstase, Adrian Năstase, Dan Bittman sau Cristi Borcea.

Despre ultimii doi Denise Rifai recunoaște că au fost surprinzători, chiar și pentru ea, un om deja cu experiență în televiziune. În interviul acordat celor de la OK Magazine Denise Rifai a vorbit despre solistul trupei Holograf cu nostalgie:

”Dan Bittman a fost o surpriză pentru mine, i-am spus şi lui acest lucru. A fost cadoul meu de Crăciun, cea mai frumoasă emisiune pe care am făcut-o cu un artist, în sensul că a venit foarte dornic să povestească, a fost relaxat.

Elementul cu inelul oferit a fost o glumă, a încercat să îşi întrebările roşii, în glumă, evident.  M-a impresionat prin onestitatea de care a dat dovadă şi pentru modul în care a vorbit despre adevărurile dureroase din viaţa sa.”, declară Denise Rifai revistei OK Magazine.

Cristi Borcea a fost personajul cel mai dificil

Printre numele sonore din spațiul public românesc, invitat la emisiunea moderatoarei, Cristi Borcea a fost de departe cel mai dificil, spune vedeta Kanal D.

Personaj controversat, imprevizibil, Cristi Borcea a fost o adevărată provocare pentru Denise Rifai, lucru pe care de altfel l-a și recunoscut în același interviu.

”Toţi invitaţii mei de până acum au fost remarcabili. Dr dacă trebuie să dau un exemplu, acesta ar fi Cristi Borcea. Nu este un tip uşor de intervievat, ci dificil, dar m-am bucurat foarte mult că a fost în emisiune.

Au fost foarte multe întrebări incomode şi  m-am bucurat foarte mult că mi-a oferit răspunsuri la toate cele 40 de întrebări, şi-a expus adevărul lui şi ne-a lăsat să-l descoperim.”, a mai spus moderatoarea tv.

Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată din 6 octombrie, anul trecut, la Kanal D. Emsiunea este difuzată în fiecare seară de marți, de la ora 23:15 minute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI