Dan Bittman, dezvăluire uluitoare la Neatza despre Oțil: ”S-a întamplat ceva cu Dani, am văzut niște imagini cu el”

Dan Bittman, dezvăluire uluitoare la Neatza despre Oțil: ”S-a întamplat ceva cu Dani, am văzut niște imagini cu el”
Dan Bittman, dezvaluire despre Dani Otil

Formația Holograf a venit azi în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a interpretat piesa ”Cum bate inima ta”. Dan Bittman a vorbit și despre planurile formației, dar și despre afacerile sale, și anume, construirea unui parc nautic pe lacul care îi aparține, lângă București.

Dan Bittman, dezvăluire uluitoare la Neatza despre Oțil

Dan Bittman se bucură de relaxarea măsurilor, însă spune că în pandemie a respectat legea, purtând masca de protecție, deoarece ”așa este frumos”.

”Suntem relaxați. Bucuria mea. Am spus lucrurilor pe nume. Am respectat și legea, ca asa e frumos. Suntem pe rock, pe atmosfera, probabil ca vremurile astea ne-au facut sa revenim. Dau drumul acolo la wakeboard, la km 49, dupa prima benzinarie.

Fiul meu cel mare va invata sa iesiti in 15 minute pe apa. L-am uns sef”, a mărturisit Dan Bittman. De altfel, formația Holograf își dorește să scoată un nou album, cel de-al 20-lea din carieră.

”Anul asta trebuie sa mai scoatem un album, al fi 20-lea. Eu vreau sa se cheme Pandemica, să fie toate piesele pe care le-am lucrat in această periaodă”, au spus membrii trupei.

Dan Bittman nu a putut să nu îl remarce și pe colegul lui Răzvan, și anume, Dani Oțil, pe care îl consideră acum un bărbat ”schimbat”.

”S-a intamplat ceva cu Dani, am vazut niste imagini cu el. S-a ”operat”. Mi s-a parut ca seamană cu Rafa Nadal. Ii dorim casa de piatră. Văd că s-a imbracat in negru, dar e motiv de bucurie”, a mai spus Dan Bittman despre Dani Oțil, făcând referire la faptul că acesta s-a căsătorit în acest weekend cu logodnica sa, Gabriela Prisăcariu.

In ce afacere și-a investit Dan Bittman banii

Despre afacerea lui Dan Bittman, în care a investit nu mai puțin de 750.000 de euro acesta, a vorbit recent, într-un interviu acordat liberatatea.ro.

”Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort, în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertatea.ro.

”Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI