Cu cine a stat Dan Bittman o seară întreagă la ziua de naștere a Taniei Budi. Nu a mai avut ochi pentru altcineva

Cu cine a stat Dan Bittman o seară întreagă la ziua de naștere a Taniei Budi. Nu a mai avut ochi pentru altcineva
Cu cine a stat Dan Bittman o seara intreaga la ziua de nastere a Taniei Budi. Nu a mai avut ochi pentru altcineva

Dan Bittman face, în continuare, ravagii printre tinerele domnișoare din showbizul românesc. Galant, elegant, carismatic și talentat, solistul trupei Holograf a știut dintotdeauna cum să le cucerească pe reprezentantele sexului frumos. Cu cine a fost surprins artistul la petrecerea aniversară a Taniei Budi.

Cine este bruneta din showbiz care l-ar fi cucerit pe Dan Bittman

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Dan Bittman a fost dintotdeauna unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. Cu o voce incredibilă, șarm, eleganță și un simț al umorului extrem de dezvoltat, solistul trupei Holograf a avut mereu succes la domnișoare.

Recent, fostul model Tania Budi și-a serbat ziua de naștere într-o locație exclusivistă din Capitală, însă persoana care a atras atenția celor din jur a fost chiar Dan Bittman. Artisul a fost surprins alături de Ana Roman, fosta iubită a motociclistului Cătălin Cazacu.

Superba brunetă nu s-a dezlipit toată noaptea de Dan Bittman, semn că cei doi s-au bucurat din plin de compania celuilalt, după cum arată imaginile de pe Instagram.

Dan Bittman s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai săi, în timp ce Ana Roman a format, în trecut, un cuplu cu actualul partener al Ramonei Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Cazacu.

Dan Bittman, amorezat de soprana Andreea Ilie?

Acum o lună de zile, cei de la Cancan scriau că Dan Bittman ar fi făcut o pasiune pentru soprana Andreea Ilie, după ce artistul s-a despărțit de Liliana Ștefan, fosta lui parteneră de viață și mama celor trei băieți ai solistului de la Holograf.

„Andreea e o tipă funny căreia îi place promovarea, e deschisă; ea cochetează de mulți ani cu mai multe vedete masculine de pe la noi, în ideea că, până la urmă, o să se căsătorească.

Dar nu i-a mers relația nici cu fostul iubit al Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, nici cu Dan sau Bobby Păunescu – cu care ar fi fost mai mult amică – și nici cu alții. Cât despre așa-zisa treabă cu Răzvan Simion, nu a fost nimic între ei, dar da, se cunosc și se plac.

Ori e nehotărâtă, ori poate că știe ea mai bine ce își dorește: adică pe cineva stabil care s-o ia și de soție. Cert este că i-a zis de data asta și ea pas lui Bittman.”, a dezvăluit o sursă din anturajul cântăreței, pentru sursa citată.