Dan Bittman a dat lovitura după ce s-a plâns că nu are concerte. Cum va face bani acum

Dan Bittman a dat lovitura după ce s-a plâns că nu are concerte. Cum va face bani acum
Dan Bittman a dat lovitura

Dan Bittman, solistul formației Holograf va avea o nouă provocare profesională, și anume, un show online. Astfel că după un an de pandemie în care nu a înregistrat venituri din spectacole ori alte proiecte, acesta a primit o ofertă de zile mari.

Dan Bittman a dat lovitura după ce s-a plâns că nu are concerte

Astfel că Dan Bittman este în discuții avansate ca să pună bazele unui show care urmează să fie difuzat de televiziunea online EVZ TV. Dan Bittman a avut și primele discuții cu patronul EVZ, Dan Andronic, iar acum așteaptă concretizarea acestui proiect. Potrivit Fanatik, artistul a confirmat această propunere primită, însă a spus că acum acest show online este în fază de proiect. Abia în perioada următoare va afla mai multe detalii despre emisiunea ce va fi difuzată pe EVZ TV.

“Este un proiect, o emisiune care va fi creată. Vorbesc cu domnul Andronic zilnic, dar nu știu să vă dau foarte multe detalii încă”, a spus Dan Bittman, pentru sursa citată.

De altfel, implicarea solistului trupei Holograf într-un nou proiect vine într-o perioadă grea Dan Bittman, la fel ca pentru alți artiști din țară. De menționat este că de când a izbucnit pandemia de coronavirus, artistul a fost o voce care a contestat măsurile autorităților, menționând că i-a fost îngrădit dreptul la muncă. Mai mult decât atât, artistul a mai spus că efectele dramatice ale deciziilor luate de către autorități le resimt și tot mai mulți apropiați ai săi care au fost nevoiți să își închidă afacerile.

Drama lui Dan Bittman

De altfel, nu de mult, Dan Bittman spunea, pentru Impact.ro, că nu are de muncă și că cei aflați la guvernare îl ignoră.

”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, a povestit Dan Bittman, în exclusivitate pentru Impact.ro.

”Trec printr-o perioada destul de dificilă. Nu îmi merg nici cântările, dar nici afacerea. Parcul de distracție este închis în momentul de față, nu știu dacă o să îl deschidem, în primăvară, în luna mai. Momentan este totul în așteptare. În fiecare zi sper să fie bine, să își revină lucrurile. Am investit foarte mult în afacerea aia și momentan nu am niciun profit. Acolo este munca mea de ani de zile.

Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să îi fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură, a spunea Dan Bittman în urmă cu câteva luni.