Dan Alexa rupe tăcerea și spune adevărul despre relația pe care o are acum cu fosta soție. De ce au divorțat, de fapt

Dan Alexa rupe tăcerea și spune adevărul despre relația pe care o are acum cu fosta soție. De ce au divorțat, de fapt
Dan Alexa rupe tacerea si spune adevarul despre relatia pe care o are acum cu fosta sotie. De ce au divortat

Dan Alexa a vorbit, pentru prima dată, de divorțul de fosta lui soție Izabela, femeia care i-a dăruit doi copii. Fostul mijlocaș a mărturisit ce relație are acum cu mama fetelor sale. Declarațiile sunt extrem de emoționante.

Ce relație există, de fapt, între Dan Alexa și fosta lui soție Izabela

Dan Alexa și-a deschis sufletul în fața tuturor și a vorbit fără perdea despre căsnicia sa cu Izabela, mama copiilor săi, și care a fost adevăratul motiv pentru care cei doi au ajuns la divorț.

Antrenorul jucătorilor de la clubul CSM Reșița a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere de viață, despre care a spus că și-a dedicat viața pentru el.

„Eu am avut parte de o soție foarte bună, care și-a dedicat viața pentru mine. Ea suferea foarte mult când jucam prost sau eram criticat. Și-a făcut viața după programul meu.

Cred că am ajuns la divorț pentru că am fost de foarte mult timp împreună. Cred că am fost imatur în relație. Atunci când cunoști pe cineva de mult, există și riscul ăsta, să nu te maturizezi împreună cu relația și să apară alte probleme odată cu creșterea în vârstă.

O apreciez. Mereu am apreciat-o. Avem doi copii care sunt viața mea, două fete pe care le iubesc enorm. Cred că sunt persoane pe care le iubesc necondiționat. Important este că am o relație foarte bună cu ea acum și, până la urmă, viața merge înainte”, a declarat fostul mare fotbalist, potrivit Antena Stars.

Reacția lui Dan Alexa, după ce a fost acuzat că ar avea o relație cu Anamaria Prodan

Sătul de acuzațiile care i-au fost aduse, în ultimul timp, conform cărora ar fi avut o idilă cu celebra impresară Anamaria Prodan, Dan Alexa a negat vehement aceste speculații, asigurându-i pe toți că între el și soția lui Reghecampf există doar o relație profesională bazată pe respect și amiciție.

„Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.

Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei.”, a declarat antrenorul Dan Alexa la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI