Cum se simte Ianis Hagi în izolare după ce a luat covid-19. Gică Hagi oferă primele informații de ultimă oră

Cum se simte Ianis Hagi în izolare după ce a luat covid-19. Gică Hagi oferă primele informații de ultimă oră
Cum se simte Ianis Hagi, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID

Ianis Hagi a fost infectat cu virusul COVID-19 acum câteva zile, iar de atunci fanii mijlocașului român de 22 de ani au încercat să afle detalii despre starea sa de sănătate. Gică Hagi a declarat cum se simte fiul său.

Ianis Hagi, diagnosticat cu COVID-19 și trimis în izolare în România

Ianis Hagi și-a speriat fanii atunci când au apărut informații în presa internațională potrivit cărora starul celor de la Glasgow Rangers a fost diagnosticat pozitiv cu temutul COVID-19.

Fiul lui Gică Hagi a acuzat simptome ușoare precum dureri de cap și stări de moleșeală săptămâna trecută, la Skopje, în timpul unui meci de antrenament al naționalei Macedoniei de Nord.

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi s-a plâns de ușoare dureri de cap în tabăra echipei naționale din Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea personalului medical al echipei naționale și rezultatul este pozitiv.

Jucătorul a intrat imediat în izolare. Până în prezent, cu ocazia acestei acțiuni a echipei naționale, Ianis a efectuat cinci teste Covid, toate cu un rezultat negativ.”, au transmis oficialii de la FRF.

Gică Hagi, primele declarații despre starea de sănătate a fiului său Ianis

După ce a fost infectat cu noul coronavirus, prințul Ianis a fost trimis acasă în România de către federație și pus în izolare. Momentan, starea sa este una bună, fără să fi apărut alte simptome, lucru care i-a liniștit pe admiratorii fotbalistului.

Gică Hagi, legendarul său tată, a făcut primele declarații despre starea actuală de sănătate a internaționalului român. Conform spuselor regelui fotbalului românesc, Ianis Hagi s-a simțit mai bine în ultimele zile.

 „Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament şi sperăm să iasă cât mai repede din izolare. E OK. E acasă, la Bucureşti“, a spus antrenorul celor de la Farul.

Ce spun scoțienii despre infectarea cu COVID-19 a lui Ianis Hagi

Presa sportivă din Scoția a scris despre situația lui Ianis Hagi, odată ce fotbalistul român a fost infectat cu noul coronavirus.

Îmbolnăvirea „prințului Ianis” a venit ca o lovitură sub centură pentru antrenorul Steven Gerrard, care pregătește câteva meciuri importante pentru echipa Rangers, nebazându-se pe jocul celebrului mijlocaș.

În același timp, publicația amintită trage concluzia că românul s-ar fi infectat mult mai devreme, încă de când se afla la echipa de club. Deși nu există dovezi clare, ipoteza ar putea sta în picioare.

„Dacă Ianis Hagi era considerat simptomatic atunci când a dat rezultate pozitive și a fost obligat să se izoleze timp de maximum 20 de zile în Macedonia de Nord, ar însemna totuși că internaționalul român nu ar fi liber să se alăture colegilor săi de echipă de la Rangers până pe 20 septembrie.

Și asta l-ar ține departe de viitoarele meciuri ale clubului Ibrox cu St Johnstone, Lyon și Motherwell. Va fi o durere de cap uriașă pentru Steven Gerrard, deoarece își propune să își aleagă cea mai bună echipă pentru aceste meciuri.”, au notat jurnaliștii de la The Scotish Sun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI