Anamaria Prodan, înjurată ca la ușa cortului de un nume greu: ”Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș în gura ei”

Anamaria Prodan, înjurată ca la ușa cortului de un nume greu: ”Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș în gura ei”
Anamaria Prodan injurata ca la usa cortului

Anamaria Prodan ar fi implicată într-un scandal de zile mari. Numele celebrei impresare de fotbal ar fi fost menționat în câteva stenografe compromițătoare dintr-un anumit dosar DNA. Despre ce este vorba, de fapt, și cum a fost jignită soția lui Reghe.

Cum a fost insultată Anamaria Prodan de un nume

Situație tulburătoare pentru celebra Anamaria Prodan. Numele controversatei afaceriste ar fi ieșit la iveală în cadrul unor stenograme șocante dintr-un anumit dosar al Direcției Naționale Anticorupție.

Potrivit celor de la zin.ro, Anamaria Prodan ar apărea într-o conversație a cămătarilor, discuție al cărui subiectul principal ar fi clubul de fotbal Dunărea Călărași.

Se pare că soția lui Laurențiu Reghecampf ar fi impresariat mai mulți fotbaliști pentru echipa din Liga a 2-a și chiar s-a ocupat de PR pe vremea în care Dan Alexa era antrenor al echipei din orașul de la malul Dunării.

Fostul președinte al clubului călărășean Florin Brișan a făcut dezvăluiri șocante în cadrul unei convorbiri aprinse cu Boșnigeanu Vasile, în care bărbatul a folosit cuvinte dure, colocviale la adresa celebrei impresare.

„Că-mi dă, nu ți-am zis de săptămâna trecută? Când am fost la el, ce dracu… Doar nu crezi că, chiar atâta, adică m-oi crede tu mincinos, dar nu sunt chiar așa, dracu, să te fi sunat din altă parte, când te-am pus pe speaker atunci.

Mă fierbe, ăsta vrea să mă fiarbă, să îl văd pe ăsta, dă-l în p*** mea. Dacă el moare și acum, în p*** mea… Că făceam eu poze, Prodanca… Bă, dar dă-ți-o dracu, băga-mi-aș p*** în gura ei… Gândește-te și tu la mine un pic. Adică nu că nu te-ai gândi… Bă, deci crede-mă…”, ar fi sunat discuția halucinantă dintre Florin Brișan potrivit celor de la Ziarul de Investigații.

Care sunt acuzațiile care i-au fost aduse Anamariei Prodan

Florin Brișan, fostul președinte al clubului sportiv Dunărea Călărași este judecat sub acuzație de delapidare. De asemenea, afaceristul ar fi parte vătămată într-un dosar de cămătărie, inculpatul principal fiind Vasile Boșniageanu.

În ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, celebra impresară este acuzată de faptul că ar fi transferat jucători pe sume mari și ar fi intermediat doar pe hârtie anumite mutări.

Între anii 2018-2019, jucătorul de fotbal Withaker Armando Enrique a avut contract cu echipa Dunărea Călărași, cu un salariu de 30222 de lei. Potrivit informațiilor din dosar, onorariul sportivului ar fi fost trecut doar pe caiet, deoarece Withaker nu ar fi ajuns să joace pentru clubul de la malul Dunării.

Florin Brișan a dat vina pe Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care ulterior l-a scos în față pe Ganea, plângându-se de faptul că nu ar mai fi plătit salariile jucătorilor de câteva luni de zile.

Florin Brișan: Dar tu crezi că eu vreau? De ce am venit, mă, la ăsta, că ce…? Mi-ai zis să stau acasă, că dacă mi-a dat m*** ILIUȚĂ, ce să îi fac… Să stau să plâng? Zic: Vin la ăsta, pă mai puțin, dar vin.

Vasile Iliuță: E o procedură normală, legală de plată a debitelor. Se eșalonează debitele prin administratorul special. Domnul Ganea(…) Să-i spuneți domnului Ganea că nu a venit la muncă și de-aia nu și-a primit salariul! Ne place legea doar când luăm bani și nu venim la muncă? El a creat situația asta! Nu cumva el a fost manager sportiv?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI