Există un sport paralel: Anamaria Prodan, explicație halucinantă pentru pumnul în față dat lui Dan Alexa. ”Simțeam că îmi ia fața Halep”

Există un sport paralel: Anamaria Prodan, explicație halucinantă pentru pumnul în față da lui Dan Alexa

Dan Alexa a fost lovit, Anamaria Prodan vine cu explicații halucinante pentru pumnul acordat, la finalul meciului din Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani.

Anamaria Prodan, explicație halucinantă pentru pumnul în față dat lui Dan Alexa

Dan Alexa a fost lovit cu pumnul în față de impresara Anamaria Prodan, la finele meciului din Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, cu scor 2-2. Potrivit cancan.ro, întrebată despre micul incident, impresara a declarat că nu era vorba despre o ceartă amoroasă, după cum vorbeau gurile rele, ci despre transferuri nereușite. Pentru a-și argumenta ieșirea, cu mult umor, soția lui Laurențiu Reghecampf a precizat că este obișnuită să fie numărul 1 în presă și sport și a simțit că Simona Halep îi ia fața, dat fiind că în ziua incidentului dintre impresară și Alexa jucătoarea de tenis a pus mâna pe coroana Wimbledonului.

În final, Anamaria Prodan a repetat că discuția, care s-a sfârșit prost, a fost doar despre două transferuri ”mai nereușite”. „Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”, a declarat impresara pentru sursa menționată mai sus.

Cât despre reacția lui Reghecampf, potrivit aceluiași site tabloid, pare destul de neclară. Antrenorul, care se află acum departe de România, nu știa prea multe despre subiect în momentul în care a fost sunat de ziariști. „Ce s-a întâmplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu știu, vreau să văd imaginile. Ce vreți de la mine dacă nu știu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI