Dalida din Las Fierbinți, veste minunată. Anunțul de zile mari al vedetei de la Pro TV

Dalida din Las Fierbinți, veste minunată. Anunțul de zile mari al vedetei de la Pro TV
Dalida din Las Fierbinți, veste minunată. Anunțul de zile mari al vedetei de la Pro TV

Ecaterina Ladin, actrița care interpretează rolul Dalidei din Las Fierbinți, a dat o veste minunată. Vedeta PRO TV a anunțat în emisiunea ”La Măruță” că este însărcinată în patru luni cu un băiețel.

Dalida din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița de la PRO TV va avea un băiețel

Actrița Ecaterina Ladin este însărcinată pentru a doua oară. Ea a aflat recent că va mai avea un băiețel și a dat vestea în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV. Interpreta Dalidei din ”Las Fierbinți” spune că urmează să aibă încă un băiețel, împlinindu-i astfel dorința fiului ei, Marcu, care își dorea tare mult un partener de joacă.

„Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”, a declarat Dalida.

Nu a fost dragoste la prima vedere cu soțul

Soție iubitoare și o mamă înțelegătoare, după cum chiar ea a mărturisit, Ecaterina Ladin a povestit că până să ajungă în acest punct al vieții a fost nevoie de mult timp, dar care s-a scurs cu folos. Întâi a fost povestea de iubire cu soțul ei, care a început tiptil, într-o vară, pe când serialul nu apăruse încă, iar ea lucra pe o plajă, în subordinea lui.

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ‘Fierbințiul’ (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Dalida din Las Fierbinți, veste minunată. Anunțul de zile mari al vedetei de la Pro TV
Ecaterina Ladin și soțul ei

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, povestea Ecaterina Ladin pentru PRO TV.

Tot în acea perioadă a început să joace și în ”Las Fierbinți”:

„Dragoş Buliga mă văzuse într-un spectacol. Eu lucram la mare atunci, pentru că actualul meu soţ avea nişte afaceri acolo, pe atunci nu eram împreună, era doar şeful meu. Am avut o perioadă în care nu am făcut teatru. Şi într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Ştiam că Dragoş vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte şi nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine.“ Vai de mine, cum îl rog pe şeful meu să mă învoiască să plec la Bucureşti? Dar el mi-a dat şi maşină”, a povestit Dalida.