Cum reacționează Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, când fiul ei face o boacănă. ”Mami, să nu te superi!”

Cum reacționează Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, când fiul ei face o boacănă. ”Mami, să nu te superi!”

Ecaterina Ladin din Las Fierbinți a povestit la ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre activitatea de mamă. Aceesta a vorbit despre viața de familie, mai exact despre fiul ei în vârstă de cinci ani.

Cum reacționează Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți, când fiul ei face o boacănă

Pe Ecaterina Ladin toți o cunosc în rolul Dalidei din ”Las Fierbinți”, dar puțini știu cum este actrița în rolul de mamă. Fire foarte discretă, Dalida vorbește extrem de rar despre familia ei. Cu copilul ei, actrița încearcă să fie pe cât se poate de răbdătoare, așa cum afirmă ea însăși. Dacă-i și iese, explică actrița.

”Eu încerc să fiu răbdătoare și înțelegătoare și să combin educația primită în copilăria mea, dăruind sfaturi copilului meu. Este un copil bun”, a mărturist Dalida. Cât despre boacănele pe care le face, actrița are multe povești. Ultima dintre ele s-a petrecut chiar acum câteva zile.

”Lui îi place să înoate, îi place apa, dar nu-i place apa limpede și atunci toarnă în ea tot ce găsește în baie, șampon, tot. A făcut o catastrofă în baie, dar mă bucur că e inventiv. , mi-a spus copilul”, mărturisește Dalida.

Îi este dor de casă

Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinti este unul dintre cele mai amuzante personaje. În urmă cu cinci ani, actrita s-a casatorit si a devenit mama unui baietel perfect sanatos.

Ecaterina Ladin este originară din Republica Moldova, făcându-și un nume și în țara noastră. Secretara ”șmecheră” și ”descurcăreață” are o familie minunată, dar dorul de casă o năpădește adesea.

„M-am obişnuit cu viaţa din Bucureşti, am un apartament aici, mulţi prieteni, dar mă macină dorul de familie. Nu cred că aş putea sta în altă ţară, departe de mamă, de fraţi şi de cei opt nepoţei. Ei urmăresc emoţionaţi serialul în fiecare joi. Mă sună şi-mi povestesc ce a fost în acel episod, de parcă eu nu l-aş fi văzut. Orice aş face, lor le place”, a povestit actriţa într-un interviu pentru “Adevarul”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI