Cea mai tare ipostază cu Dalida din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzațională în colanți mulați FOTO

Cea mai tare ipostază cu Dalida din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzațională în colanți mulați FOTO
Ecaterina Ladin, ipostază incendiară în colanți mulați! Iată cum s-a lăsat fotografiată

Dalida s-a dezlănțuit! Iubita actriță din cel mai adorat serial românesc de comedie s-a lăsat fotografiată într-o ipostază cum puțini au mai văzut-o. Ecaterina Ladin și-a arătat cu mândrie silueta rubensiană, pozând lângă un coleg.

Dalida din Las Fierbinți, surprinsă  într-o ipostază incendiară

Ecaterina Ladin și-a surprins fanii într-o ipostază în care au văzut-o extrem de rar. Aceasta a pozat, în timp ce se pregătea pentru o scenă din „Mamma mia”, alături de colegul cu care face cuplu pe scena teatrului. Dalida și-a arătat formele voluptoase cu ajutorul unor colanți. Îmbrăcămintea în care s-a lăsat fotografiată este una potrivită repetițiilor actorilor, „all black”.

„Cine e fanul cuplului Rosie & Bill ? Mammamia, here we go again!Am început repetițiile!Spectacolele din București și din țară ? Bilete pe https://mammamiathemusical.ro/bilete ? Ai 15% reducere la minimum 8 bilete sau 10% reducere la minimum 4 bilete”
Ecaterina Ladin

Dalida din Las Fierbinți, ipostază surprinzătoare în colanți mulați
Dalida din Las Fierbinți, ipostază surprinzătoare în colanți mulați

„Niciodată nu am fost complexată”

Ecaterina Ladin este originară din Chișinău și a venit încă din anii 2000 în România. Aceasta a iubit dintotdeauna teatrul, așa că a intuit mereu că va ajunge ca viața sa să se înconjoare de artă. Întrebată, în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro, dacă s-a simțit vreodată complexată din cauza kilogramelor în plus, a răspuns că nu a fost niciodată o problemă pentru ea.

„Niciodată nu am fost complexată. Am avut doar de câştigat cu kilogramele mele în plus, dar e alegerea mea să fiu aşa. E mai greu să te îngraşi decât să slăbeşti. De slăbit e uşor, trebuie să-ţi bage cineva în cap că nu e bine să fii aşa, ţii o cură de slăbire, sport, voinţă, lupte cu tine. Mă enervează foarte tare la cumpărături, că nu găsesc niciodată mărimea potrivită, dar există soluţii şi pentru asta”
Ecaterina Ladin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI