Dalida din Las Fierbinți, despre ce urmează în serialul fenomen de la Pro TV. Dezvăluiri din culise

Dalida din Las Fierbinți, despre ce urmează în serialul fenomen de la Pro TV. Dezvăluiri din culise
Dalida din Las Fierbinți, despre ce urmează în serialul fenomen de la Pro TV

Dalida din Las Fierbinți a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ea a vorbit despre noul sezon al serialului ”Las Fierbinți”, dar și despre viața cu doi copii.

Dalida din Las Fierbinți, despre ce urmează în serialul fenomen de la Pro TV

Dalida, pe numele real, Ecaterina Ladin, a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a dat detalii despre filmările noului sezon Las Fierbinți, pe care îl consideră cel mai bun de până acum.

”Eu nu am avut nicio poreclă, una dintre nepotele m-a strigat Tita, dar nu e o poreclă. Acum mi se zice Dalida. Cel mic nu doarme, ne trezim de 13 ori pe noapte. Îi ies dințișorii. Cel mare a început clasa zero, este foarte încântat ca are un ghiozdan cu roți. Urăsc să fiu pe grupurile de părinți. Odată am văzut 87 de mesaje pe WhatsApp.

Acum avem un grup, dar nu s-a postat nimic pe el. Avem o platformă, dar la grădinița a fost interesant. Nu sunt adepta grupurilor. O lună am stat la Costinești, soțul meu are o afacere acolo. Afacerea se construiește încă, o să spun când e gata. Nu prea am mers la plajă”, a mărturisit Dalida.

Dalida a mărturisit că oamenii din Fierbinți s-au obișnuit cu prezența lor în comună și chiar le oferă mici daruri.

”Noul sezon mi se pare că este cel mai bun, din ce am citit, din ce am filmat. Sper sa nu fie ultimul. Serialul ține de zece ani. În pauze ne strigam pe numele din buletin. Oamenii din sat de acolo ne consideră vecinii lor, ne mai aduc gogoși”, a spus Ecaterina Ladin.

Ecatreina Ladin a devenit mamă pentru a doua oară

Ecaterina Ladin a devenit pe 18 februarie 2021 mamă de băiat pentru a doua oară. Actrița a mărturisit că a fost crescută cu multă dragoste de către părinții ei și că tot ce este ea în prezent le datorează lor.

”Sunt absolut tot ce înseamnă părinţii mei. Fiind cea mai mică, am fost alintata familiei. Alintată însemnând toată dragostea şi toată răbdarea de pe lume. Nu eram eu, adică Ecaterina Ladin, dacă aveam alţi părinţi. Tata fiind muzician, tenor, îşi dorea ca eu să fiu pe scenă, mama îşi dorea să devin învăţătoare. Cine ştie, poate o să predau vreodată actorie (râde). Deocamdată, i-am împlinit visul tatei.

Mi s-au oferit de toate, de la cursuri de dans, de pian, până la cursuri de engleză, în condiţiile în care financiar nu stăteam foarte bine. Au făcut tot posibilul ca să nu-mi lipsească nimic. Am moştenit toate calităţile părinţilor mei: bunătatea, generozitatea, dragostea pentru copii, puterea de muncă şi, mai ales de la tata – încăpăţânarea”, spunea Ecaterina Ladin într-un interviu.