Ce a spus Dalida din Las Fierbinți după ce a născut din nou. ‘Surpriza’ pe care a primit-o

Ecaterina Ladin, Dalida din serialul Las Fierbinți, a făcut declarații despre nașterea fiului său, Petru Theodor. Actrița a devenit mamă pentru a doua oară în luna februarie. Bebelușul a venit pe lume cu două săptămâni înainte de termen, spre surprinderea actriței.

„Cred că a vrut să fie vărsător, până la urmă, nu pești. (…) A vrut să vină mai devreme, eh, asta este. M-am speriat. Am zis: Ce se întâmplă?. A fost o naștere spontană și cum am vrut să nasc natural, așa s-a și întâmplat, dar mai repede. Am ajuns la spital când a trebuit, la timp. Toate lucrurile au decurs foarte bine. Foarte ușor, cum mă așteptam”, a spus Ecaterina Ladin.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Dalida a mai explicat că fiul ei cel mic s-a rugat să îi aducă un frățior.

„Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior și a fost foarte încântat. Îmi cerea poze în fiecare zi, dar Petru nu era cu mine, era în secția de neonatologie și nu puteam să merg cu telefonul, nu puteam să fac poze. (…) Când în sfârșit l-a văzut a fost foarte încântat, a venit cu flori și mi-a mulțumit. Și acum este foarte încântat. A zis că nu poate să trăiască fără el. Îl pupă, îl ia în brațe, lucrurile decurg bine, deocamdată. A zis că-l iubește mai mult decât pe noi”.

În legătură cu soțul ei, Dalida a explicat că el face naveta pentru că are o afacere la Costinești. Momentan, proaspăta mămică se descurcă bine cu bebelușul.

„Laurențiu, având o afacere la Costinești, face naveta, e pe drumuri. Dar mă descurc, deocamdată [cu bebelușul]. Doarme bine. Îl sun de drag, pentru că parcă nu suntem întregi fără el”.

Pentru a putea rămâne însărcinată, actrița a apelat la mai multe tratamente de fertilizare.

Cum a ajuns Ecaterina Ladin să joace în serialul Las Fierbinți

Ecaterina Ladin a povestit cum a ajuns să joace în serialul Las Fierbinți. Actrița a spus că a fost sunată de la Pro Tv pentru un casting. A trebuit să se învoiască de la serviciu ca să ajungă.

„Dragoş Buliga mă văzuse într-un spectacol. Eu lucram la mare atunci, pentru că actualul meu soţ avea nişte afaceri acolo, pe atunci nu eram împreună, era doar şeful meu. Am avut o perioadă în care nu am făcut teatru. Şi într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Ştiam că Dragoş vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte şi nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine.“ Vai de mine, cum îl rog pe şeful meu să mă învoiască să plec la Bucureşti? Dar el mi-a dat şi maşină. Eram nedormită când am ajuns la casting, am dat o probă cu Gigi Ifrim, nu-l cunoşteam. După aceea m-a sunat şi Dragoş şi mi-a explicat povestea. De ce Dalida? În pilot Dalida nu apare, singurul personaj feminin era Gianina. Ea fiind micuţă, slăbuţă, trebuia un contra-emploi, cineva mai bine făcută, aşa îmi place mie să zic (râde), să fie total diferită. M-am nimerit, chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme.”, a declarat ea.