Dalida din Las Fierbinți, anunț important pentru fani. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei

Dalida din Las Fierbinți, anunț important pentru fani. Ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei
Ce nume a ales Dalida din Las Fierbinti pentru al doilea copil

O știe toată țara. Nu ai cum să nu o iubești pe Dalida din Las Fierbinți. Celebra actriță Ecaterina Ladin a anunțat ce nume va purta cel de-al doilea copil al ei. Actrița în vârstă de 37 de ani este însărcinată în al treilea semestru și abia așteaptă momentul în care își va strânge copilul în brațe. Dalida din Las Fierbinți a ales numele pentru cel de-al doilea copil. Este un nume românesc, de sfânt. Care va fi acesta.

Dalida din Las Fierbinți a ales numele pentru cel de-al doilea copil

Bucurie mare în familia actriței Ecaterina Ladin. Interpreta Dalidei din serialul las Fierbinți de pe PRO TV este însărcinată cu al doilea copil. Aflată în al treilea trimestru al sarcinii, actrița a dezvăluit ce nume va purta copilul ei. Simpatica șatenă mai are un băiețel Marcu, în vârstă de patru ani, iar acum așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil, peste o lună de zile.

Deși majoritatea femeilor sunt curioase să știe care este sexul bebelușului, Ecaterina Ladin a refuzat să afle dacă va fi fetiță sau băiat, pentru că vrea să fie o surpriză.

„Trebuie să nasc la începutul lui martie. Mai sunt vreo trei-patru săptămâni, dacă stau cuminte. Dacă nu, poate vine mai devreme. Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă. Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: da. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu”, a declarat emoționată Ecaterina Ladin, invitată în emisiunea La Măruță, de la PRO TV.

Dalida din Las Fierbinți a urmat tratamente de fertilitate pentru a avea al doilea copil

Invitată la PRO TV, în emisiunea La Măruță, Dalida din Las Fierbinți le-a spus fanilor că soțul ei a fost cel care a ales numele copilului care se va naște în mai puțin de patru săptămâni, deși nu vrea să-l dezvăluie încă.

Dalida din Las Fierbinți a anunțat în luna octombrie 2020 că este gravidă în luna a patra, menționând că a reușit să rămână însărcinată după ce a urmat anumite tratamente de fertilitate. Bebelușul care urmează să vină pe lume a fost un copil dorit și foarte iubit atât de părinții lui, cât și de micuțul Marcu, fiul ei de patru ani, care abia așteaptă să aibă un frățior mai mic.

„Ne doream foarte mult încă un copil. Soțul meu e foarte fericit. Marcu și-a dorit foarte mult. Se ruga în fiecare seară să-i fac un frățior. Când i-am zis că o să meargă cu mine la ecografie a zis că e cea mai tare zi din viața lui”, declara actrița din serialul de pe PRO TV, la momentul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI