Dacia revoluționează piața de automobile. Ce prețuri vor avea noile modele hibride și electrice

Dacia revoluționează piața de automobile. Ce prețuri vor avea noile modele hibride și electrice
Dacia revoluționează piața de automobile

Planuri mari. Dacia revoluționează piața de automobile. Ideea: noi modele hibride și electrice. Ce prețuri vor avea?

Dacia, noi modele hibride și electrice. Ce prețuri vor avea?

Philippe Buros, președintele regiunii Europa la Renault, a declarat că Dacia va începe în doi-trei ani electrificarea gamei. Conform acestuia, clienții Dacia doresc lucruri diferite comparativ cu cei ai Renault, iar diferența dintre cele două mărci trebuie menționată. De asemenea, Buros a explicat că marca Dacia trece printr-o perioadă de tranziție dat fiind că trebuie să vină și cu modele noi, să investească pentru reducerea emisiilor de CO2 și să înceapă și lansarea de hibride și electrice datorită cererii existente.

Dacia revoluționează piața de automobile. Ce prețuri vor avea noile modele hibride și electrice
Dacia 1300

Așadar, totul trebuie să se întâmple, dar în așa fel încât mașinile Dacia să nu devină mult prea spumpe, altminteri vânzările ar scădea. Marca românească trebuie să păstreze situația actuală în care mașinile sale sunt cel puțin 20% mai ieftine decât modelele concurente de pe piață.

Clienții Dacia și cei Renault

Buros a explicat faptul că sunt diferiți clienții Dacia din Europa față de cei Renault. Clientul Dacia, din spusele sale, a avut în tinerețe o mașină second-hand, dar după ce a cumpărat o Dacia nouă, următoarea mașină tot o Dacia a fost. Astfel, prețul trebuie să rămână acceptabil.

„Dacă vom îmbogăți conținutul vom fi nevoiți să creștem prețurile. Dacă am face asta am ajunge să concurăm cu Renault”, spune președintele regiunii Europa.

„Foarte rar un client Dacia trece la Renault. Trebuie să păstrăm separate aceste mărci pentru că clienții celor două mărci vor lucruri diferite”, a mai spus Philippe Buros.

Despre Dacia

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de mașini. Din luna septembrie a anului 1999 aparține grupului francez Renault. Obiectul de activitate al societății îl constituie producerea și comercializarea de automobile, piese auto, instalații pentru industria de automobile și mașini unelte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI