Dacia nu renunță! Cum arată noua Sandero și ce oferă pentru șoferii pasionați

Dacia nu renunță! Cum arată noua Sandero și ce oferă pentru șoferii pasionați
Dacia nu renunță! Cum arată noua Sandero și ce oferă pentru șoferii pasionați

Dacia nu renunță la a mai creea noi modele. Așadar le oferă pasionaților de mașini un nou model Sandero. Acesta vine cu surprize mari și o tehnologie mai performantă decât cea precedentă.

Dacia nu renunță!

Compania ne aduce surprize mari după perioada de pandemie. Totodată este binevenită pentru relansarea domeniului economic. Dacia Sandero 2021, vine pe piață pentru iubitorii acestor game. Aceasta dispune de tehnologii mult mai avansate ca înainte, dar și de un design cu totul și cu totul impresionat. Auto Bild România a reușit să creeze mai multe imagini generate pentru noul vehicul.

În prezent mașina se află în ultimele faze de testare intensivă. Dimensiunile sale sunt mai mari decât ale generației anterioare. De asemenea, are și o nouă platformă tehnică, respectiv CMF-B. Aceasta se află deja pe a cincea generație Renault Clio. Modele Sandero precedente, dobândeau de o platformă care provenea din a doua generație Clio. Așadar, asta înseamnă că vom avea parte de o schimbare semnificativă. Totodată, ecranul multimedia de pe consola centrală se va afla acum pe puntea de sus. Asta va ajuta la vizualizarea mai bună, cât și la utilizare.

Foto/ Auto Bild
Foto/ Auto Bild

Motorizarea noului Sandero

Motorizarea are la bază versiuni cu benzină, având configurația de 3 cilindri în linie. De astfel, există și un turbodiesel cu 4 cilindri. Farurile led își vor face și ele apariția, această tehnologie este pentru faza scurtă și se află pe opțiunile cu echipare superioară. Totodată vine și cu o variantă crossover, pentru a continua tradiția Sandero Stepway.

S-ar putea să apară pe piață și o nouă generație Logan și un break Logan MCV. Prețurile noului Sandero se vor încadra între 200-300 de euro, așa cum au fost și modele precedente la lansarea lor pe piață. Noul model s-ar putea să debuteze comercial în anul 2021, dar să fie și prezentat pe timpul acestui an.