Cum arată noua Dacia Sandero. Ce dotări va avea modelul testat acum de Renault

Noul model Dacia Sandero va fi lansat în toamnă

Jurnaliștii spanioli au surprins în trafic noul model Dacia Sandero, care a fost scos pe stradă pentru teste, semn că cei de la Dacia intenționează să îl lanseze în curând pe piață. Mașina este atât de bine camufltată însă încât nu se pot observa  foarte bine elementele de noutate.

Cum arată noua Dacia Sandero

Proporțiile noului model Dacia Sandero sunt destul de apropiate de cele actuale. Mașina va fi construită pe aceeași platformă cu a lui Renault Clio, ceea ce reprezintă o evoluție majoră pentru modelul produs în România.

Sistemul de rulare, frânele și suspensiile vor fi îmbunătățite, interiorul va fi complet nou și va fi dotat cu cele mai noi tehnologii. Multe dintre ele vor fi însă opționale. Noul model Sandero va fi lansat în această toamnă, la Salonul auto de la Paris.

Dacia Sandero Stepway 2

Dacia Sandero este un autoturism de tip hatchback cu 5 uși, fabricat de uzina Dacia la Mioveni începând din octombrie 2007. Sandero a fost lansat oficial pe piața românească pe 3 iunie 2008, în cadrul unei ceremonii la World Trade Plaza la un preț care nu va depăși 9.500 de euro pentru cea mai echipată versiune, iar de-a lungul timpului s-a demarat comercializarea modelului în majoritatea țărilor europene. Sandero este și primul model care poartă noua siglă a companiei Dacia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI