Dacia Duster va avea un nou facelift. Ce modificări vor fi la interior și la exterior

Dacia Duster va avea un nou facelift. Ce modificări vor fi la interior și la exterior
Dacia Duster facelift. Ce modificări vin în dreptul acestei mărci?

Fanii automobilelor marca Dacia au parte de o surprinză uriașă din partea companiei. Noul model are îmbunătățiri la care au visat mulți dintre șoferii care apreciază acest model. Despre ce schimbări este vorba? Dacia vine în plus cu detalii senzaționale care cu siguranță vor fi pe placul conducătorilor auto.

Dacia Duster, nou facelift. Cu ce îmbunătățiri vine?

Dacia reîmprospătează SUV-ul Duster în vara anului 2021! Se anunță modificări precum o ușoară retușare optică și o revenire a ambreiajului dublu. Dacia va fi menținută proaspătă cu un lifting facial până la revenirea succesorului anunțat care ar trebui să fie adus în fața oamenilor în anul 2024, anunță autobild.de.

Până atunci, singurul SUV din gama Dacia va primi în acest sezon cald o binemeritată modernizare care se va limita la detalii estetice: un nou ecran pentru sistemul multimedia și revenirea cutiei de viteze cu dublu ambreiaj.

Lansarea din anul curent a fost deja anunțată de directorul general Dacia și va avea lor în luna septembrie, conform presei franceze. Evenimentul va fi de departe cel mai bogat an în lansări din istoria mărcii.

Spring, brand-ul românesc deținut de Renault, pregătește prezentarea Duster Faza 2, după ce pe piață au intrat modelel Logan Snadero și Sandero Runaway. Scopul acestui facelift este aducerea tuturor modelelor mărcii la același limbaj din punct de vedere al designe-ului.

Nici în interior nu sunt așteptate modificări importante, iar planșa de interior va avea un singur element nou – un sistem multimedia descoperit deja de cei care dețin noile Logan și Sandero. Conducătorii auto se declară deja curioși de noile modificări și așteaptă dezvăluirea vehiculului cu micile adăugiri afarente. 

Discuții despre hibrid în gama Dacia

„Totuși, preia elemente de pe Sandero Stepway, anunțat de Dacia în 2020, după cum notează L’Argus. Fiind vorba doar despre un facelift și nu despre o nouă generație, designerii au ales doar să îi adauge câteva tușe în partea frontală și să înglobeze cât mai armonios blocuri optice asemănătoare cu cele deja existente pe modelele noi Dacia. O veste mai bună e revenirea cutiei automate cu dublu ambreiaj în dotarea modelului Duster.

Noua transmisie EDC7 va fi cuplată la motoare TCe alimentate cu benzină. Totuși, e puțin probabil ca platforma să fie schimbată, adică să treacă la CMF-B folosită pe Kadjar, Sandero sau alte modele Renault. Discuția despre un hibrid în gama Dacia ar avea loc odată cu prezentarea crossoverului care înlocuiește modelele MCV și Lodgy”, arată playtech.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI